Lördag

Så himla underbart väder det har varit idag! Riktigt sommarväder... Jag cycklade ner till stan vid ett och tänkte hämta ut min väska från lagning och låna en bok på biblioteket men självklart, med min otur, var det stängt. Så jag lånade en bok av Emma istället, "Saknad" av Karin Alvtegen, har redan läst en bok av henne och den tyckte jag om. Jag cycklade upp till parken vid ica-strömmen och la mig där, det är skönt för det är lite avskilt. Jag har bränt mig på magen! Solen tar så mycket nu.

Nu har jag äntligen fixat håret, det var i och för sig i onsdags men ändå, så nu är jag nöjd :) Skönt att slippa tänka på det.
Och så har jag köpt linsvätska så nu kan jag använda mina linser igen, Yes!




Ikväll kanske det blir fest, vi får se...känner mig lite seg, jag tror att det är för att jag varit ute i solen hela dagen.  Kram Hej!

Inspiration

Jag har blivit så himla inspirerad att inreda hemma, fast det är verkligen inte tid för det just nu. Om det blir flytt och så får man ju vänta och sen tillåter inte min ekonomi det just nu heller. Jag måste spara till studenten som lär kosta en hel del.

Men det kostar ju inget att titta så jag får nöja mig med att "fönstershoppa". Här är lite fina saker från http://www.fridasgard.se/ i stilen "shabby chic" som är så otroligt snyggt. Dessa skulle jag vilja ha i mitt köksfönster.





Jag har fått för mig att jag ska måla om mitt köksbord också, har letat på blocket efter ett vitt köksbord som är lite snyggt slitet och nött men tanken att jag kan måla mitt eget och slipa ner det lite har inte slagit mig förrens nu. Man behöver ju inte köpa allt, ibland har man ju faktiskt saker hemma som man kan använda. Nu ska jag laga mat. Kram hej!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


lägenhetsvisning.

Jag har varit och kollat på lägenhet idag. Emma, Anders och Nils hängde med som smakråd.

Tog lite kort så att Andreas som jobbar också kan se. En tvåa på 84 kvm.






Högst upp ligger den, så det är en vindsvånning fast högt i tak. Lite färg så tror jag att den skulle vara jätte fin. Södra Promenaden ligger den på, fint sekelskiftshus och fin innergård. Bra läge också. Vi får se om det blir den :)

Jag har gjort en liten planritning utifrån minnet, verkligen inte skalenlig dock!




Vackert va? haha men ni förstår ju ialla fall tanken.


Kram hej! 


Torsdag fast som söndag...

Igår var jag ute, skojigt var det men jag har ont i fötterna idag eftersom jag invigde mina nya skor igår. Jag färgade håret igår också fast det blev inte så bra så vi ska göra om det på onsdag. Jag hade ju tänkt mig "blondt hår med ljusbruna slingor" men istället blev det "brunt hår med blonda slingor. Hur som helst så är det ju inget som inte går att rätta till med lite blekning.



Nu måste jag skynda mig ner till stan. Andreas och jag ska se på bio- Änglar och Demoner. Puss hej                                                                                                                                       

"Löshår" får en helt annan innebörd med ett extra "S"

Jag har äntligen fått tillbaka min mobil från lagning, hoppas verkligen den fungerar nu* håller tummarna*! Så nu kan jag lägga upp lite bilder igen.

Jag har sytt mitt löshår nu och så här blev det!
 

Jag ska klippa in det och färga håret också, ljusbruna slingor ska det bli. Eller nä, inte jag personligen, Annika ska. Nästa onsdag...

Jag tycker att man ser ynge ut med långt hår, eller åtminstonde att jag gör det. Håller ni med?

Tänkte lägga upp en bild på min fina mössa också, den har ni ju inte sett.
snygg va? Ja, alltså inte jag, mössan. Jag tvivlar på att någon kan vara snygg i en sådan, man ser ut som en lokförare!

Jaja, nu ska jag laga mat, får se vad man rotar fram ur skafferiet. Kram

Efterlängtad helg!

Så skönt att vara ledig i två dagar nu. Mamma och hennes sambo Leif kommer ikväll och sedan åker vi vidare till min bror kl. 8 i morgonbitti, så det blir inte mycket till sovmorgon. Jag får helt enkelt sova i bilen, ibland är det skönt att inte ha körkort! Några fördelar finns det allt...Man slipper t.ex. att folk ringer och vill ha skjuts hit och dit, man slipper vara fyllechaffis och kan festa och ha kul istället och man slipper bensinkostnader. Vilket fynd! Nää cykel får duga i några år till faktiskt.

Jag sitter och lyssnar på Melissa Horn just nu, väldigt bra musik. Jag anmälde mig nyss som blodgivare också, jag har funderat på det några dagar men jag har varit för nervös. Ursh det känns så obehagligt att bli tappad på blod, jag är liiiite spruträdd. Men jag tänkte "skärp dig nu, Anna!", kan jag pierca mig kan jag väl för tusan lämna lite blod. Det är som allt annat. Jag oroar mig och är nervös innan men sen går det som en dans. Om jag har bestämt mig för att göra något vill jag bara ha det överstökat.

Det känns som att ge blod är det minsta man kan göra om man inte ha råd att bidra med pengar till någon ideell organisation. Så fort jag har en stadig inkomst ska jag gå med i WSPA (world society for the protection of animals), det är något jag velat länge.

Idag har jag jobbat och sen gick jag och solade. Jag vill vara brun till studenten, eller åtminstonde beige-brun....eller något i den stilen. Hursom helst skulle det vara kul om man såg var min klänning slutade och benen började, är ju normalt vit som ett pappersark. Nu har jag mer av en kräftfärgad-nyans :) Jag är ialla fall inte vit längre, mission complete!

                                                                                              Kram!                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                                    

En snabbis...

Ja ingen sådan alltså! Ursh vilken snuskig fantasi ni har. Nej, en snabb uppdatering menade jag. Jag har haft så fullt upp den senaste tiden att det är ett under att man ens hunnit tänka. Jag har haft tre prov denna vecka och sen har jag jobbat idag också. Det var inte kul att stå ute i regnet, inte kul alls. Jag ska jobba på fredag också och sen på lördag ska jag åka till min bror i Karlskrona, han fyller 40 på söndag! Grattis brorsan! Jag åker tillbaka på söndag och på måndag har jag Engelska C tenta! Puh...

Skönt att det snart är slut. Ser fram jätte mycket mot studenten nu, det ska bli så roligt. Jag drömde en otäck dröm nyss(jag la mig och sov efter jobbet). Jag drömde att jag var gravid! Vilket säkerligen är en trevlig dröm för någon annan eller vid ett annat tillfälle men inte just nu för mig. Det första jag tänkte var "åh, nej min student!", det hade inte blivit något festande då, hemska tanke... Nej sådant får vänta minst 5 år! Först måste jag resa lite. Va skönt det skulle vara att bo i t.ex. thailand i något år( och jobba såklart). Men det är nog fler som har tänkt den tanken.

Nu ska jag laga mat. Det blir spaghetti, bacon och pastasås med ädelost. Mums! Kram

A Century of Hair & Fashion

Ja, det döpte vi vårt projekt till. Nu är det äntligen klart och vi har skickat iväg en beställning på boken. Skönt att slippa tänka på det längre. Den kommer att se ut så här.
 










Jag tycker att den blev bra, det ska bli spännande att se den när den är färdig tryckt. :)



Här är 1940-tals bilden på mig. Man känner inte igen sig själv! Jag har sminkat mig och Annika har fixat håret, visst är hon duktig?! :)

Nu ska jag ut i solen och lägga mig och läsa någonstans. Kram                                     

RSS 2.0