Julpynt och en brun banan...

Nu börjar julkänslan smyga sig på, mysigt! Det är ju första advent nu till helgen, vad fort det har gått. Så jag har längtat att julpynta, men jag har varit tvungen att lägga band på mig själv och inte sätta upp julstjärnor och så vidare annars tror nog grannarna att man är galen. Men nu kunde jag inte vänta längre så igår julpynta jag, haha :)

Eftersom det troligen blir en jul hemma detta året för mig så har vi handlat lite "julmys". Pepparkakor, julmust och så. Man måste ju smygstarta lite.


Nej, jag ska inte äta dessa, de är inplastade så jag tänkte hänga dem i granen ^^ hihi


Jag blev jätte öm i fingertoppen efter att ha tryckt in nejlikorna i apelsinerna, de är ju för tusan jätte vassa! Varning, ta på er handskar! Aj, aj. :)


Jag köpte en ny julstjärna igår, från Claes Ohlsson 150 kr. Det blev väl fint?


Och så köksfönstret... Sen får det räcka, det är jobbigt när det blir överpyntat för det är så jobbigt att plocka bort allt, haha. Bara julgran som fattas då, men det dröjer ju ett tag... tar man in dem förtidigt så barrar de ju bara.

Jag fick en överrasking av Andreas igår, en parfym. Jag vet inte vad jag hade gjort för att förtjäna det men det var roligt :) och jag som inte fyller år eller nåt. Det var jätte gulligt... och gott luktar den, svårt att sätta fingret på vad men jag tror mig känna lite mango.


"Bruno Banani" eller som Ante och Annika trodde att det betydde: Brun Banan, Haha! Vad roliga de är. :)

Puss på er, nu ska Andreas och jag ner på stan och äta på Golden Bangkok, om vi hinner det vill säga.


Dagen före...

Nu ska vi snart åka och storhandla, lönen har ju kommit! jippi! Fast det blir en ganska tajt månad med lite svängrum. Jag hade ganska mycket räkningar (har nyss betalat allt, vilken befrielse!) och sen ska man ju köpa julklappar denna månad också, hur ska det gå ihop? Jag får väl rita teckningar till alla, det kom man iallafall undan med när man var liten, tänk vad livet var lätt! :)

Annars så består dagen av att plugga, det är sista dagen innan tentan. Nu vill jag bara ha det överstökat så att man kan slappna av till helgen. Det är lite skräckblandad förtjusning inför tentan, jag är nervös och kommer får ångest om det är svåra frågor men om det är frågor som man kan får man en sådan kick! Man blir så glad när man kan svara på en fråga, haha. 

Inför helgen har jag inte mycket planerat, förutom att jag ska gå på bio med Annika och se "Twilight", om det finns några platser så klart, men den hade premiär förra helgen så det borde det väl finnas?

Nu ska jag iallafall göra mig i ordning så att jag är klar att åka. Kram hej!


Stömmen...

Nu har jag nyss kommit hem ifrån en promenad, gick i ungefär en och en halv timme i det sköna vädret. Man måste ju passa på när det är sol ute. Vad fort det blev mörkt dock, men jag hann innan för dörren innan solen gick ner iallafall, inte för att det är farligt att vara ute när det är mörkt men det är ju lite läskigt när man är ensam. Jag passade på att gå förbi ica också och köpa lite god kvällsmat/frukostmat så nu sitter jag och smaskar på en ciabatta med sallad, gurka, tomat och skinka och en tallrik filmjölk med bärmusli, Gott!

                         

Nere vid stömmen. Detta är en av de saker som jag tycker om med norrköping, att denna vackra utsikt finns mitt i stan.

Nu måste jag plugga...*suck*

Kram hej!


2012

Igår var jag på bio med Andreas. Vi såg "2012" och jag tyckte faktiskt att den var bättre än förväntat. Jag hade ju inte förväntat mig så mycket heller så det var kanske inte så svårt att överträffa förväntningarna. Specialleffekterna var otroligt snygga! Man fick en wow-känsla och det kändes verkligt. Handlingen var väl sådär, helt okej skulle jag vilja säga. Den var väldigt förutsägbar dock, men det är ju ofta sånna där amerikanska domedagsfilmer, tillexempel "Armagedon" och "the day before tomorrow". Man förstår ju vad som kommer att hända och det är väl ett litet minus. Ett STORT plus får den för att Woody Harrelson var med, han är så otroligt rolig och en så bra skådespelare. :)

 (klicka för att förstora)

Jag skulle vilja ge 3 utav 5 till "2012", den var värd att se iallafall.

                 




Tentaplugg...

Nu är ännu en kurs slut. Det enda som återstår är tentan och det är den som jag ska plugga till de närmaste dagarna. Väldigt mycket att läsa är det så det är bara att sätta igång. Man kommer ju inte undan det så det är ingen idé att skjuta upp det. Har precis suttit någon timme eller två med boken och just nu känns det inte som om man blev mycket klockare. Men förhoppningsvis så kommer det, jag har ju till på torsdag nästa vecka på mig att få in kunskapen.

Nu har jag snart tvättid, tråkigt men nödvändigt. Det skulle vara skönt att ha en tvättmaskin i lägenheten men då måste jag ge upp badkaret och jag är inte beredd att göra det riktigt än. Det är ju så skönt att bada, särskilt nu när det är vinter.

Ikväll kanske det blir bio :) Jag har iallafall bokat platser till mig och Andreas så jag är ganska säker på att det blir det. "2012" tänkte vi se, den verkar spännande. Jag har hört att handlingen inte är sådär super bra men att specialleffekterna väger upp för det. Jag älskar verkligen att gå på bio, jag skulle nog kunna bo där.



Visst verkar den spännande? Den handlar ju som ni kanske förståt utav trailern om jordens undergång och att den ska inträff den 21 december 2012 då Maya-indiandernas kalender tar slut.

Kram hej!


The winner takes it all...

En rolig sak, jag skickade in ett bidrag till en halloween tävlig på färgadelinser.com för ett tag sen. Jag hade glömt bort det och inte tänkt på det men idag så gick jag in på sidan och gissa vem som är en av finalisterna? jo jag. Haha, skojigt. Man är ju inte van att se sig själv sådär. Tävlingen är redan över dock och snart så presenteras nog vinnarna. Jag tror inte att jag vinner, det gör jag aldrig, haha :) Men det är ju roligt ändå. Otur i spel men tur i kärlek! :) och jag skulle inte vilja byta!

Ni kan kolla här om ni vill: www.fargadelinser.com

Detta var bidraget jag skickade in
               

Puss hej! Nu ska jag äta kvällsmat och kolla på "ullared", roligt program! Fast egentligen skulle jag behöva diska... Lite dåligt samvete har jag... men men, jag får ta tag i det efter programet eller i värsta fall imorgon.

Förresten, just nu är det "halvåtta hos mig" på tv, brukar ni se det? jag tycker att det är jätte underhållande, Helge Skog som är kommentator är så rolig, haha. Han är jämt så taskig mot deltagarna och gör sig löjlig över dem, svårt att beskriva. Ni får ta och kolla in det helt enkelt. Det är mitt TV-tips! :)



Jäkla fakturor...

Jag kan väll redan nu berätta att detta är ett sånt där argt inlägg där jag klagar på något, så bli inte upprörda över eventuella förstärkningsord :)

Jag är så otroligt trött på att företag inte har någon som helst koll på de fakturer de skickar ut. Ibland känns det bara som om de skickar ut fakturer hit och dit för att se om någon nappar och betalar utan att tänka efter. Idag fick jag hem en felaktig faktura från Buttericks, ett riktigt skitföretag som inte har någon ordning alls verkar det som, jag ska aldrig handla därifrån igen.

Innan halloween så hade jag beställt lite grejer där ifrån, när jag sedan fick paketet så fattades ett par linser som jag beställt eftersom de var slut på lagret och de stod att "ej levererade varor restnoteras ej". När sedan fakturan kom en vecka senare så var den på hela beloppet fast jag inte fått alla varor. Så då ringde jag upp Buttericks kundtjänst och berättade att fakturan var felaktig. Hon jag pratade med sa att hon skulle "riva" den felaktiga fakturan och skicka en ny med rätt belopp. Så jag väntade... Sen idag så fick jag en påminelse från ett inkassoföretag på hela beloppet. Det stod att jag skulle betala 750 kr innan den 20:de.

Aldrig i livet att jag betalar för varor jag inte fått. Så jag ringde upp inkassoföretaget och sa som det var, att fakturan var fel. Det är faktiskt Buttericks som har gjort fel. Jag kan betala påminelseavgiften, den är ändå bara på 50 kr men jag tänker inte betala nästan 300 kr för ett par linser som jag aldrig fick. De skulle iallafall ringa Buttericks åt mig och så skulle jag höra av mig i slutet på veckan. Strul!

Detta är inte första gången en sån här sak händer heller. I sommras så fick jag hem en faktura och påminelseavgiff på en skolkatalog som jag inte ens beställt eller fått levererad! Idioter. De försöker bara lura en att betala. Mamma berättade för mig om bluff-företag som bara skickar ut fakturor till folk och hoppas att de är ovaksamma och betalar av misstag. Läskigt...

Jag blir så irriterad att jag ska behöva ringa runt och fixa när det är företaget som gjort fel. Man kan ju inte lita på någoting utan måste hela tiden dubbelchecka. Det är en stressfaktor anser jag. Jag blir iallafall stressad och arg av sånt här fast att jag vet att jag inte har gjort något fel. Ursh säger jag bara! Sluta skicka massa saker till mig, jag blir stressad när posten kommer :) Förrutom när det är personliga handskrivna brev, då blir jag glad. Man kanske borde spika igen brevlådan och dra ut telefonkontakten ibland?

Är det någon annan som har råkat ut för något liknande?

Kram/



En trevlig söndag...

Igår kväll så blev det helt oväntat lite fest, eller fest kanske man inte ska kalla det men det var lite festligt iallafall :) Jag och Andreas drack vin med Emma och Anders och spelade sällskapsspel, eller vi tjejer drack vin och grabbarna drack "grogg" haha :)

Idag har jag och Andreas gått på stan en sväng, jag fick en fin tröja. Snällt.

                           

Från Gina Tricot, snygg att ha till leggings och som vanligt blev det en svart, kan aldrig få nog av svart verkar det som :)

Och så köpte jag ett par lyktor från indiska som jag har velat köpa i flera månader men det har aldrig blivit av, så nu är jag glad :) Det ser fint ut i fönstret.

                                

                                            

Nu ligger jag i soffan med laptopen i knät och kollar på "heartbreak hotel". Jag ska snart gå och lägga mig, har föreläsning imorgon. Puss hej! och Sov så gott!

P.s. Jag har ätit spicy hot idag också så dagen kunde nog inte ha blivit bättre! :)





Regnig lördag...

Hello, hello. Igår kväll tänkte jag och Annika gå på bio, vi ville se "2012". Men det var helt fullt, inte visste vi att det var premiär igår, dålig tajming. Så det blev ingen bio men vi hade trevligt ändå. Först cyklade jag hem till Annika för att se hennes nya lägenhet. Jättefint kommer det att bli. Men hon har ingen tv än och jag ville se idol så då cykla vi hem till mig istället och sen såg vi på en skräckfilm. Fast den var inte så läskig, mest konstig och lite smått obehaglig eftersom det var så psyk. "The signal" hette den, någon som har sett den?

Idag är det uruselt väder (igen!), kan det åtminstonde snöa? Det är inget roligt med regn. Jag tror att jag ska hålla mig inne idag, städa lite och plugga kanske? Nu ska jag iallafall laga lunch till Anderas och mig, Baconpasta med ädelostsås, hur låter det? Jag är hungrig som en varg så vad som helst skulle duga.

Den här bilden tog jag igår, jag brukar aldrig använda röttläppstift men igår så fick jag för mig det. Den är photoshopad dock för sådär blåa ögon har jag verkligen inte, har mer gråa tror jag. Man kanske borde köpa ett par blåa linser? Det är en rolig förändring som är enkel att göra.

Så fort pengarna kommer ska jag färga håret igen, färgen har gått ur så mycket i tvätten så jag ska färga samma nyans igen, blir så mycket glansigare så också. Det är svårt att bestämma sig, på vintern så tycker jag att det är jätte fint med blek hy och mörkt hår, lite "snövit", men på sommaren så vill jag vara brun och ha blont hår, det ser så fräscht ut. Hm... what to do? Jag får kanske kompromissa lite och lägga in lite blonda slingor till våren och sola, mötas halvägs liksom? Haha :)

Juste jag var ju hungrig, hade nästan glömt bort det. Nu ska jag laga mat. Ha en bra lördag allihopa! Kram!



Fredag= slappdag

Ursh va seg jag känner mig. Jag är ledig idag och jag sitter fortfarande iklädd pyjamas. Det kanske är vädret som gör en så här seg. Vart tusan är solen?

Nä nu ska jag rycka upp mig, klä på mig, diska och laga mat. Kanske plugga lite också? Men först så ska jag kolla klart på "extrem överlevnad" på Discovery. Väldigt bra program det där :) Kram hej!




Gott och blandat...

Jag följer väl strömmen och gör som Emma och Annika och delar med mig lite av mig själv. 

 

Mest spelat på min ipod: Jag har ingen men mest spelat på Spotify är nog "Free Fallin'" av John Mayer.
Nynnar på: Nynnar inte, men jag sjunger när jag diskar, ofta "Du måste finnas" av Helen sjöholm, haha. Jag är en sån musikaltönt.  
Kökspryl jag inte kan vara utan: Måste nog vara konservöppnaren, det hade varit väldigt svårt utan den..
Bäst med Norrköping: Att det är så vackert på vinter, industrilanskapet och att mina vänner och pojkvän är här.
Sämst med Norrköping: Att det är så långt ifrån min familj och att det suger som sommarstad.
Det missar jag aldrig på tv:  True Blood på Svt 1 onsdagar kl.22.00, ring mig inte då!
Favoritljud: Nyckelskrammel från dörren för då vet jag att min älskling kommer hem.
Sport jag har stenkoll på: Ingen, sån information finns det inte plats för, måste ha plats för studierna. :)
Artist jag vill träffa: Ingen, jag har ingen idol. Eller kanske regissören Tim Burton men han är ju ingen artist.
Bästa mikromaten: Att värma på den hemmalagade pajen från gårdagen...
Fikar gärna på: Gillar inte att fika, gör det mest för det trevliga sällskapet.
Senaste impulsköp: Det har jag redan förträngt.
Person jag vill träffa: Cornelia, det var ju inte så länge sen vi träffades men saknar dig redan.
Klädkonto per månad: Gud, det kan variera väldigt, en månad kan det vara 3000 andra månader så lägger jag pengar på smink och inredning istället. Och räkningar...ursh!
Favoritprodukt på Apoteket: Försvarets hudsalva kanske?
Beställer i baren: Helst inte, men lakritsshots eller smirnoff ice är ju gott.
Bästa romanen: Harry Potter, ingen tvekan!
Favoritdjur: Hund helt klart.
Fulaste färgen på kläder: Tycker inte så mycket om brunt, men det beror på nyansen.
Mode jag aldrig vill se igen: Axelvaddar, fy tusan va fult!
Favoritblogg:  Fokis.se
Reser helst till: nära och kära.
Användbar pryl: Kalender, räknas det som pryl?
Mitt sämsta köp någonsin: Dåliga köp har jag gjort många och det senaste är nog ett par skor från hm som man inte kan gå i. Men sämst av allt var nog ett par skinnstövlar som kostade 1500 och så tog jag för stor storlek. Men det har jag kommit över för det var så länge sen... :)


I Love ELLE...

Nu har jag varit hos tandläkaren. Jag ringde imorse och fick tid direkt så det var ju väldigt bra. Inga hål den här gången heller... suck* Om jag hade haft ett hål så hade det ju bara varit att laga det och sen hade allt varit bra men nu måste jag gå och lida utan att man kan göra något åt det. Tydligen så gnisslar jag tänderna när jag sover och det är det som gör att jag har ont i tanden. De slippade ner tanden lite så att jag inte skulle belasta den så mycket men det gjorde de förra gången jag var där också och det har ju inte hjälpt. Jag förstår inte varför jag inte kan få någon sorts skena att sova med så att jag inte gnisslar men jag misstänker att de väntar med det tills att jag börjat betala, de är listiga de där tandläkarna. Jag frågade om det var något jag kunde göra för att undvika att gnissla tänderna (det är konstigt också för Andreas har inte hört något) och de sa att jag skulle undvika att stressa eftersom att gnissla tänderna ofta är ett tecken på stress. Men jag känner mig ju inte stressad när jag är vaken  så vad ska jag göra? Det låter lite roligt att vara stressad när man sover. :)

Andreas jobbar igen, ursh. Och inget gott finns det hemma att äta. Lite uppmuntrad blev jag dock när den nya ELLE-tidningen damp ner i brevlåda. Mest tycker jag nog om inredningsidorna så jag funderar om jag inte ska börja prenumerera på ELLE-interör istället. Svårt val, jag gillar ju både mode och inredning, men jag tror att jag gillar inredning en gnutta mer. Kläder tröttnar jag på efter en månad medans jag kan glädja mig för inredningssaker flera år och tänka "Gud, vilket bra köpt det var". Plus att fler kan glädja sig åt det, tillexempel Andreas :)

                            
                                          Nya ELLE med snygga Agnes på.
                                  
                                 

Nu ska jag gå och köpa något att äta, har den där banan-floursmaken i munnen efter tandläkarbesöket, blää. Puss hej!




Tandvärk...

Jag har så ont i tanden, konstigt för det kom så plötsligt. Började känna igår att jag hade ont. Mental note till mig själv -beställ tid hos tandläkaren imorgon. Jag måste ju passa på nu innan årsskiftet för efter det så börjar jag betala, ursh. Gud va gammal man börjar bli, 20 år. Kan inte fatta det, och inte mamma heller haha :) Önskar att jag var 14 igen, va kul att var och allt var lätt. Fast egentligen önskar jag nog inte det, jag har ju så mycket att se fram emot. Som att ut och resa och se världen och få barn. Förresten, jag ska bli faster igen. Superkul, min bror ska få sitt andra barn och lilla Molly ska bli storasyster :) Grattis Stoffe och Carro!


På den här bilden var jag bara 14 år :) Va liten man var, hihi
                 
Bilden nedan är från jag var 17, då jag precis träffat Andreas :)
                 
Syns det att man blivit äldre? Hoppas inte det haha... jag kanske kommer att se ut som 15 när jag är 30 eller så såg jag ut som 30 när jag var 15, det beror ju på hur man ser på saken, haha!

Vad snabbt tiden går när man har roligt :) Nu ska jag kolla på True Blood, mycket spännande och vänta på att Andreas kommer hem från jobbet. Puss hej!


En trevlig överraskning...

Idag kom Andreas hem med en ny TV, en 50 tums plasma. Det kom väl inte helt som en surprise eftersom han hade pratat om det men ändå roligt :) Vi var ju lite trötta på den gamla så det känns väl som om det var på tiden.

Men shit va stor den blev, kanske för att man inte är van vid det. Hoppas att man vänjer sig för just nu tycker jag att den nästan känns för stor. Men det är bara jag det, Andreas tycker den är perfekt :) Jag ser fram emot att kolla på en skräckfilm på den nya tv:n, det är nog läskigt.

En nackdel är dock att man tycker att folk är mindre snygga när man kollar på den nya tv:n, det är ju så bra skärpa att man ser varenda liten rynka :) Haha... Sämre skärpa är det dock på min mobilkamera så håll till godo med denna urusla bildkvalitet.



Sen har han köpt ett X-box också (för er som inte vet så är det en tv-spelskonsol) så då vet man vad man ska göra i helgen. Måste köpa lite roliga spel också ;)

Kram hej!


Julgranar och sånt...

Jag är nyss hemkommen från en föreläsning och sitter just nu och funderar på vad man ska ta och äta till lunch? Hm.. ett svårt beslut. Jag är jätte hungrig men allting är fryst så det tar ett tag att tina.. Tänk att man aldrig lär sig att ta upp något ur frysen på morgonen så att det är tinat tills att man kommer hem?

Rent allmänt så längtar jag till julen. Det är min absolut favorittid på hela året. Framför allt så längtar jag tills att man får pynta (eller man får väl göra det i princip när man vill men det känns ännu för tidigt). Jag tänkte pynta första advent, det är väl lagom?

I år så har Andreas och jag bestämt oss för att vi ska ha julgran. Tänk vad vuxen man har blivit! Det är första gången jag har det sen jag flyttade hemifrån. Jag har ju inte varit hemma så mycket över julen förr så det har inte spelat så stor roll men i år känns det rätt. Den här lägenheten kräver en julgran, den skulle göra sig så bra här ;) Jag har till och med tänkt ut en plats, inte för att jag behövde fundera på det, det finns en given plats i vardagsrummet.

När vi hade beslutat att vi ska ha en julgran så kom den stora frågan, plast eller äkta? Plast är ju väldigt behändigt, inga barr och man kan ha den år efter år. Men om man ska ha plast tycker jag att man lika gärna kan köpa en som det verkligen syns att den är fejk. En vit eller svart tycker jag faktiskt är väldigt snyggt och modernt.

Jag sa till Andreas att vi kunde ha en IFK-gran och som ett sant IFK-fan tyckte han nog att det var en utmärkt idé. Jag gjorde en IFK-gran i photoshop, så här kanske det skulle kunna se ut, klicka på bilden för att förstora.



Snyggt va? haha, kanske inte så juligt bara. Hade man haft ett stort hus skulle jag ha flera stycken, man kan aldrig får för mycket julgran! Om man gillar rosa kan man ha en sån här gran:



Personligen så tycker jag inte så mycket om rosa men i ett barnrum, varför inte? Snyggast (om man ska ha en vit plastgran) tycker jag nog att det är om man dekorerar den i vitt och silver som denna julgran nedan, eller en trendig i svart, varför inte? Vem har sagt att en julgran måste vara grön?

 

Så vad bilr det? Plast eller äkta vara? Jag tror nog att det blir en äkta gran ändå, det är ju en speciell känsla och det luktar ju så gott! Bara Andreas dammsuger upp barren efteråt så :)

Jag älskar att klä granen, det är så roligt och jag tar gärna på mig det ansvaret, för då får ju jag bestäma :)


Mammas och min Julgran (2007 om jag inte minns fel) Mysigt!

Jaja, nog snackat om julgranar (även om jag nog skulle kunna skriva en bok i ämnet "Julgranar", det är en hel vetenskap, haha!)

Nu ska jag gå och kolla i skafferiet och i frysen efter något ätbart, min mage skriker "Ge mig mat!". Sen ska jag nog sätta mig och plugga lite, det är väldigt mycket just nu och tentan närmar sig med stormsteg (den 26/11). Puss hej!





Ögonredigering...

Kvällen har varit lugn, kollat lite på idol och sen har Annika varit här. Mysigt. Vi har bara pratat. Och så köpte jag lite fredagsgodis, mums!

Jag har lärt mig hur man gör effektfulla ögon i photoshop nu, alltid kul att lära sig något nytt. Här kan ni se skillnaden. En före- och en efterbild.

 
Före                                Efter

Det är faktiskt inte så klurrigt alls. Markera bara ögats irirs med "quick selection tool" och gå sen in på "image-adjustments" och ändra brightness-contrast och ändra sedan hue-sautation, avsluta med att "deselect". Bara att prova sig fram.

Nu ska jag kolla på en intressant dokumentär om sekter, det tycker jag är spännande. Puss hej!


New look...

Jag har gjort om bloggen lite... ändrat lite färger. Like it? Och så har jag precis lärt mig hur man lägger upp små bilder som man kan klicka på. Tror jag iallafall, jag provar... här är några ganska gamla bilder på mig.

   

Förrutom att trixa lite med bloggen har jag även hunnit med att gå på seminarium och sova en timme i eftermiddags. Nu är det helgen, skönt ! Fast helgen blir kort för mig, för jag ska jobba imorgon. Börjar kl.15 och jobbar till 15.00 på söndagen.


Puss hej!

Jag ser det snöar...

Hoho, första snödagen, mysigt men ruggigt kallt! Snart blir det nog för kallt för mig att cykla, eller om jag cyklar med en rånarluva kanske jag inte fryser så mycket om näsan.

Idag har jag varit på föreläsning och vi fick också reda på tentaresultatet från förra kursen i pedagogik. Jag har varit så nervös för resultatet och ju mer jag tänkt på tentan desto mindre nöjd med min prestation blev jag. Jag pendlade mellan att tro att jag skulle få IG och att jag nog skulle få G så när jag fick tillbaka min tenta fick jag en chock! Inte hade jag trott att jag skulle få VG! Så himla oväntat men fruktansvärt kul. Max poängen var 26 och jag fick 21 p. Min första tanke var att de kanske hade blandat ihop mig med någon annan men när jag läste igenom det visade det sig stämma- det var verkligen min tenta. Så jag antar att man får sluta att leta efter orsaker att misstro sig själv och för en gång skull säga- Fy fasiken va bra du är Anna! :)

Jag och Andreas bestämde igår kväll att jag skulle cykla och hämta "spicy hot" på väg hem efter skolan och antingen var det tänkt att fira att jag klarade tentan eller att tröstäta för att jag fick IG. Vad roligt att det blev det något trevligare alternativet- Fira!

          
Bild från Julen 07,Dalarna. Min bror Chistoffer, mina systerdöttrar Nora och Ella, och jag bakom kameran.

Kram!


Taklampor...

Åh jag vill shoppa heminredning men jag har inga pengar till det denna månad, ursch vad det är trist. Jag vill bland annat köpa taklampor till vardagsrummet och sovrummet.

Dessa hittade jag på halens, otroligt snygga tycker jag!

                                    
                   Denna skulle jag gärna vilja ha i vardagsrummet, den kommer från Halens och kostar 1000 kr.

                              
                            
                           
Någon av dessa lampor ovan skulle jag vilja ha i sovrummet, men jag kan inte bestämma mig vilken färg! Jag tror att jag lutar åt silver men svart är ju samtidigt väldigt snyggt, hm....svårt! De kommer även de från Halens och kostar bara 500 kr, det tyckte jag var billigt.

Jag får väl önska mig en i julklapp :)

Kram!

Biooooo....

Idag har jag varit på föreläsning, men jag slutade tidigt så det var skönt. Sen gick jag och Cornelia en lång promenad och bara snackade, det blev kanske två timmar som vi var ute och gick. Det är mycket roligare att vara två :)

Nu har vi käkat tacos och snart ska vi gå på bio och se "Zombieland", hoho. Det är en skräckkomedi, verkar väldigt rolig. Man får ju passa på eftersom jag är ledig imorgon.


P.s. Jag och Cornelia är de enda i biosalongen! Konstigt...

Kram!


Lördagens bravader....

Jag orkade inte skriva igår men här kommer iallafall lite bilder från i lördags. Jag hade ju lite förfest hemma hos mig innan vi gick vidare till palace.






Jag ser ut som ett mongo haha :) Annika är fin i sina "fjäderfransar"

Lite dans i soffan kan aldrig vara fel!



Ni kan säkert lista ut vad jag var utklädd till?n :P


Ahhh...... Vill sätta tänderna i något...eller någon?

Nu ska jag cykla till bussen för att åka till universitetet. Har föreläsning nu , puss hej!



RSS 2.0