Blått är flott

Hallå hallå. Jag har inte så mycket intressant att skriva idag så jag ska fatta mig kort. Dagens planer är att plugga lite och kanske gå en sväng på stan. Ikväll så ska Andreas och jag på födelsedagsfest, det ska bli kul. Då får man en ursäkt att klä upp sig lite. Vi får väl se vad man kan rota fram ur garderoben ^^

 

Igår kom lönen, alltid trevligt. Det blev en sväng på stan och detta är vad jag fick med mig hem.

Somrigt och bra! Jag trivs jättebra i jeansshortsen, dem kommer jag nog bo i. Det blev nästa grattis också för jag hade 200:- på H&M och då är det ju extra kul att shoppa. Fasiken vad man längtar till sommaren nu! I helgen som kommer så blir det nog premiär grillning, gott!

 

Tänkte bjuda på två små sommarbilder också. Här var jag kanske 14-15 år gammal, i Rejmyre är bilderna tagna.

 

Nähe, nu ska jag röra mig från datorn och hitta på något vettigt. Kram!


Lite bio, lite shopping...

Halloj! En liten kort uppdatering... I torsdags så var Andreas och jag på bio och såg "Clash of the titans" 3D. Den var helt okej, jag hade inte så stora förväntningar så jag blev inte besviken. Jag ville mest se den för att det var 3D :). Specialeffekterna och monsterna var coola, annars var filmen ganska töntig. Handlingen bjöd inte på några stora överraskningar utan den var väldigt förutsägbar. Men en skön film att kolla på om man inte orkar koncentrera sig och bara vill slö glo. Den får 2 av 5 i betyg av mig!

 

Från en sak till en helt annan... Jag har köpt en ny jacka/tröja som jag tänkte visa.

Jag trivs jätte bra i den, det enda negativa är att många säkert kommer att ha den, så är det ju om man köper något på Gina Tricot. Det suger, jag vill inte se ut som alla andra gör. Men men, jag får väl trösta mig med att den kommer att vara snyggast på mig! Hihi ödmjukt va?. Nä då, skämt åtsido, man får helt enkelt göra sin egen grej av det.

 

Nu ska jag snart käka lunch med Mamma, förhoppningsvis så blir det världens bar, det är god mat där :) Sen ska vi gå lite på stan, för att sedan gå hem hit, käka lite hallonpaj och fira mammas födelsedag. Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR paj, det är den bästa efterätten i världen. Spelar ingen roll vilken smak, äpple/kanel, blåbär, hallon, rabarber eller ananas. Men absolut bäst är nog ändå rabarberpaj med vaniljsås! Mums! Det är somrigt det!

Puss hej!

 

 


Jag älskar det stora äpplet...

Hallå hallå. :) Igår var jag ute med Annika. Roligt sällskap men som vanligt så är Norrköpings nattliv trist. Att man alltid glömmer det. Jag ska skriva en lapp och sätta på ytterdörren, "gå ej ut på krogen, det suger ändå" ska det stå. Man ska stanna hemma och hyra film istället, det är vad som står på agendan ikväll.

 

Idag har jag mycket att stå i. Jag ska ner på stan och hitta en present till min mamma, träna, sola, hem, damsuga, laga mat :) Vi får se om det blir något smarrigt...

 

Innan jag gör mig i ordning för att gå ner på stan så tänkte jag vissa vad jag beställde från HM igår morse.

En vår jacka...

...och ett halsband, det fick räcka så för denna gång. Det känns på tok för tidigt att köpa shorts och sådant.

 

En helt annan grej, igår kom min klasskamrat hem från New York och hon hade köpt med sig en tröja som jag ville ha. Nämligen....

Jättesnällt, tack Clara!

 

Nu ska det fixas frukost! Kram!


A not so sunny day...

Bara för att jag sa att det var fint väder igår så snöade det i natt, såklart... Men vi får hoppas på en varm sommar i alla fall.

 

Idag är jag bara hemma och tar det lugnt. Jag tycker att det ska bli jätteskönt att påsken är över, alla dessa röda dagar är så irriterande. Stan är stängd och på gymmet så körs inga pass så jag har bara kört på maskinerna hela veckan, är trött på det nu. Nu vill jag att vardagen ska komma tillbaka!

 

Jag sitter här och längtar efter lite bra bio-filmer. Det går ju bara skit på bio just nu. I sommar, då jädrar kommer det bra filmer. Jag längtar ihjäl mig till den tredje Twilight filmen (Eclipse) och den sista Harry potter-filmen (Harry Potter and the deadly hallows) . Men mest längtar jag nog till Eclipse. Jag läste ju ut den fjärde boken för ca. en månad sedan och jäklar vad bra dem är! Jag skulle sälja mig själ för att kunna hoppa in i boken och uppleva allt. Därför ska det bli extra kul att se filmen, man har ju egna föreställningar i huvudet men nu kommer man ju får se allt som man bara läst om. Underbart!

 

Jag får nog börja läsa om dem snart ^^

 

För er som inte vet så tänkte jag upplysa om att världens bästa läsning är:

1.Twilight-trilogin

2.Harry Potter-trilogon

3.Lord of the Rings-trilogin

 

Jag gillar uppföljare, märks det? Bästa filmen, eller ska jag säga filmerna, är Lord of the Rings-filmerna. Så nu vet ni det, det är bara att börja läsa/ kolla. P.s. Ämnet är ej diskuterbart. D.s.

Säg mig om detta inte är kärlek, vad är kärlek då?

 


Beautiful Weather!

Hallå hallå! Visst känns det verkligen som vår nu? Det är underbart! Jag tänkte bjuda på lite vår bilder...tog dem för två veckor sedan kanske, det går fort när våren väl satt igång, ena dagen var det snö på marken och andra var den borta, poff!

 

 

 

Jag kom på att jag inte visat mitt påskpynt, haha det är inte mycket men i alla fall något. Jag är ändå inte mycket för massa kycklingar överallt. Detta fina ägg köpte jag på indiska för ett tag sedan. Jag blev helt kär i det, var tvungen att ha det för det glittrade så vackert ^^ Det går att gömma hemlisar inuti också!

Njut nu riktigt av den sista lediga dagen för denna påsk, det ska i alla fall jag göra. Puss hej!


Happy Easter!

Hej hej, Glad påsk på er! Idag ska jag nog ta en sväng på stan, eventuellt med Andreas om jag lyckas locka med honom. :) Så himla skönt att vara ledig ett par dagar nu, börjar inte förens på onsdag så jag har tid att njuta av påsken.

 

Nu har jag bara två delkurser kvar på BVG sen är jag klar. Det känns skumt faktiskt... jag har sökt till hösten nu också, vi får se vad det blir ^^. Det går väldigt fort, det är en sak som är säker.

 

Nu ska jag äta frukost och kolla klart på en film som jag ej vågade se klart i går natt, den var jätte läskig. Fast det stod bara att det var en thriller. "The Broken" hete den i alla fall.

 

Puss och kram!

 


RSS 2.0