Thank god it's...Saturday!

Jag börjar inlägget med att säga "gud vad skönt det är med helg!". :) Ikväll ska jag nog hem till Annika och bara ta det lugnt, kolla på någon film eller så. Imorgon så hade vi tänkt att åka till IKEA. Jag ska köpa lite småsaker och egentligen ett matsalsbord också men det får vänta för bilen är bara en tvåsits så det får vi inte in i bagaget. Förhoppningsvis så ska jag tillbaka till IKEA någon dag i veckan med Andreas mamma. På tal om Andreas, den stackaren har bihåleinflamation! Ursh, tycker verkligen synd om honom. Under tiden försöker jag vara en bra flickvän och pyssla om honom.

Nu ska jag gå och blanda mig en camebridge-soppa. Jag börjar bli måttligt trött på det nu men jag har bara en dag kvar! Jag känner mig nästan som deras talesperson eller något men som sagt kan jag verkligen rekomendera det för er som vill gå ner i vikt. Hittils har jag tappat 8 kilo och nästan 10 cm i midjan. Det märks verkligen på kläder och sånt vilket känns kul. Det gäller bara att vara riktigt ensvis och att utöva lite självdisciplin! Och ensvis är jag så det räcker och blir över. 

Jag tänkte förgylla detta vardagliga inlägg men en fin bild eller två. :)






Varsegod, här fick ni lite "eyecandy" från Vanity fair såklart, var annars? :)




 


Necessities

Idag har jag inhandlat lite nödvändigheter. Det är tråkigt att köpa sånt men man måste ju ha det. Jag har köpt en ny hudvårdsserie - Clinique. Hoppas att den är bra, men det tror jag nog. Har hört många säga det.




Och så lite block och grejer till skolan, en almenacka, mascara och ett nagellack.

Jag har upptäckt att det är dyrt att vara tjej! Allt från hårfärg till hudvård. Man kan ju inte låta sig själv förfalla :)

Kram kram!


Autum colours...

Hej hej, detta kommer bli ett kort och ganska innehållsfattigt inlägg, jag vill bara visa upp mitt nya fat från indiska. Jag blev helt kär i det så det fick följa med mig hem. Jag tycker det tillför lite "höst" till hemmet.

 







Med några lila kuddar i soffan skulle det vara skitsnyggt. Det får bli ett senare inköp.

Puss hej!


Sunshine in my heart

Jag tycker dessa bilder är så himla fina så jag vill dela med mig av dem. Det är Kristen Stewart och Robert Pattinson från Twilight, men det vet ni säkert redan. Så vackra, jag blir alldeles varm i hjärtat.










Bilder från Vanity fair, de tar alltid så vackra bilder. Jag blir så inspirerad, vill köpa en bra kamera bums! Men tyvärr är det dyrrrrt. Jag vet att jag skulle kunna ta jäkligt bra bilder, har en bra känsla. :)

Inatt ska jag jobba, tråkigt kan man tycka men konstigt nog är jag lite peppad. Imorgon är det lönedag! Tjoho!
 
Stora kramar/



Kitchen makeover


Nu har jag målat klart mina kökstolar. Det tog lite tid för de ska ju målas två gånger och sen har jag varit lat, men nu är det alltså klart. Så här fint blev det.




Förut var de röda. Det känns som om jag sakta men säkert förvandlar allt till vitt i vårt hem men det är ju så snyggt och smidigt. Eftersom jag tröttnar på saker ungefär lika ofta som jag byter trosor (fundera på den ni, ha) så är det bra att ha en vitt bas som man sedan kan variera med tyg och inredning. Jag har kommit underfund med att jag byter inredningsstil beroende på vilken årstid det är. Fast det är kanske inte så konstigt eftersom man inte har samma klädstil på vintern som på sommaren. Det är klart att hemmet också ska få en ny höstutstyrsel haha :) Men sålänge man sparar och lägger undan till nästa sommar så behöver denna vanna inte bränna håll i plånboken. Det gäller att ta till vara!

Förra veckan köpte jag tags som jag satte på mina burkar, det blev sött. Synd att jag har så ful handstil bara.



Nästa projekt blir att måla köksskåpet! Kram hej!



Red, red wine

Jag är så sugen på att köpa hem lite rött i garderoben. Det enda röda jag äger är en trenchcoat, läppstift och nagellack. Det måste bli ändring på det för det är en jädrigt snygg färg. Här är lite gobitar som jag tänkte skulle få flytta in i min höstgarderob.

  
              
                     
       
Blus och väska från H&M, klänning från asos. ME like!

Back to school

Det har varit lite dålig uppdatering, jag vet, men livet kom i mellan. Jag har verkligen bara njutit av ledigheten, mina sista lediga dagar innan allt drar igång. Jag börjar plugga på torsdag, det ska bli kul. Det är lite klurrigt dock för det är en kvällskurs som håller på 17.00-19.30 och campusbussarna går inte så länge. Till saken hör att det är i linköping. Men jag får väl ta tåget, ursh jobbigt!

Sen på måndag, då börjar en annan kurs, Engelskan. Den är på heltid men det ska nog gå att kombinera. Sen har jag börjat med körkortet också. Puh, mycket på gång. Jag tänkte klämma lite jobb också. Undar hur detta ska gå ihop. Jag har fullspäckad höst framför mig och det är mycket som ska hinnas med.

Men en sak kan man dock se framemot. Höstmodet, Yes! Det är inte dumt... Jag har redan smygstartat och köpt två par riktigt rejäla höstskor.



Jag tycker kängorna är sjuktsnygga :)

Sen ser jag framemot lönen och förhoppningsvis en tur till ikea. Ska bland annat köpa ett matsalsbord. Det är bra att ha något att längta till. Nu ska jag greppa penseln och ge mina kökstolar en sista omgång. Jag har bara dragit ut på det för det är så tråkigt! Puss hej!


Kräftskiva hos Annika & Ante

Åh gud vad skönt det har varit att vara ledig! Det finns inget som slår det. I lördags var jag på en trevlig kräftskiva hemma hos Annika och Ante. Jag fuskade lite och käkade kräftstjärtar, för det där med att skala kräftor är inte min grej. Men gott var det iallafall och Annika hade gjort en jättesmaskig västerbottenostpaj (långt ord det där)!

Här är lite bilder från kvällen som jag tog från facebook :)


Ante hade pyntat rejält! Snacka om att gå in för det! :)


Jag och Annika. <3


Det var säkert 35 grader i lägenheten, väldigt varmt med alla människor. Tillslut satt alla och fläktade sig med plasttallrikar haha. Föresten jag har min nya snygga långklänning på mig, från Vila och den finns i mörkblått också vilket inte heller är dumt ;)

Annars har jag inte hittat på så mycket, jag håller på att måla köksstolarna bland annat. Jag tar en om dagen ungefär haha, så det går sakta framåt. Jag har tränat ganska mycket också, har varit där 5 dagar i rad nu och ska dit imorgon också. Jag vill ju inte gå upp i vikt nu när jag väl har gått ner så då måste man ligga i! Men ikväll så blir det lite myskväll med tacos, mumsigt! 
 
puss hej!


Gammal och nött

Jag har ju glömmt att visa vad jag hittade på himmelstalunds-loppisen härom dagen för endast en 50-lapp!









Jag tycker att den är så fin. Den passade bra ovan på min skänk i köket :) Kram!


Den sista dagen...

Idag är det sista dagen på Cambridgekuren, ialla fall den såkallade "rena kuren" när man bara äter måltidsersättningar. Imorgon börjar jag att kombinera mat och måltidsersättningar. Fast jag smygstarta lite idag och smaskade på en tomat och en halv burk tonfisk, haha.

Veckan har gått bra och jag har gått ner ca. 5 kilo i vikt och 7 cm i midjan. Jag är supernöjd med resultatet, det kunde knappt bli bättre! Enligt förpakningen så står det att man går ner ca. 1,5-4 kilo i veckan, så jag har ju gått ner mer än vad jag förväntade mig. Det är fortfarande 5 sega kilo som jag skulle vilja bli av med och nu kommer det gå långsamare. De där sista kilona är ju alltid de svåraste.

Dagen har stavats LEDIG! Det har varit riktigt skönt. Jag har varit nere på stan och shoppat för jag fick en slant av min snälla pojkvän :) Han är omtänksam han. Jag köpte något till lägenheten och lite till mig själv.


En present till lägenheten, hihi. Vad kan det vara? Hmm....



En spegel! Tjoho!

Me like! ^^  På Chili hittade jag denna snygging, finns i svart och silver också om någon blev sugen. Jag kan tänka mig att köpa någon annan färg också att ha i ett annat rum, de var ju billiga också. 300 kr gav jag.

...och till mig då? Kläder såklart!






Kjol, 49 kr, playsuite 15 kr, linne 15 kr (Billigt va?!) från rean på New Yorker.  Sedan fick jag med mig en genomskinlig blå skjorta från Annika också :) Jag hade tänkt att beställa en från hm men så fick jag hennes för en tjuga. Bra klipp ;)


Jag har sparat det bästa till sist. Detta ursnygga halsband från glitter. Jag är så nöjd med det. Ingen rea på det dock. Andreas sa att man ser vääldigt kristen ut i det men jag förstår inte alls vad han syftar på, haha.


Nu ska jag lägga mig i soffan, nöjd över dagens billiga inköp, och kolla på någon film. Kram hej!


Resfeber

Jag letar febrillt efter billiga resor, vill boka nu! Vi är just nu inne på antingen en storstads weekend i Rom med fotbollsmatch, shopping och ett besök i Vatikanen. Eller en vecka sol, bad och ökensafari i Tunisien. Svårt val! känns som om det lutar åt Rom, det är maten som lockar mest.

Men så tänker jag inte på något annat än mat just nu. Det är inte så att jag är hungrig, sopporna mättar bra, men man saknar smaken av mat och konsistensen. I natt så drömde jag en mardröm om att jag stoppade i mig massa chips! När jag vaknade var jag tvungen att tänka efter om jag hade ätit något, men det har jag inte, inte sen i måndags.

Idag är det dag 4 på camebridgekuren. Det har flyttit på bra, man ser verkligen skillnad, undrar hur mycket jag har gått ner nu. Igår morse vägde och mätte jag mig, då var jag 2 kilo lättare och 4 cm smalare i midjan och detta på bara två dagar! Den är minst sagt effektiv denna kur men frågan är hur mycket av det man lär gå upp igen när man börjar äta vanlig mat, det tål att ses.


Rom by night! Vackert va?

Eller Tunisien? Svårt val! Jag tror vi avvaktar och ser om det kommer några billiga resor så småningom. Vi ska ju inte åka förrens i oktober var det sagt. Kram!







Dag 2

Hallå hallå. Ursh vilken tråkig dag idag, det bara regnar. Men jag har ju ändå tvättdag så det spelar ju inte så stor roll egentligen.

Vet ni, det är någon idiot som har hackat mitt mail och facebook-konto. Jäkla pucko, vem vid sina sinnes fulla bruk gör något sånt liksom? Men det är polisanmält nu så det är bara att vänta på att de spårar IP-adressen. Under tiden så kan ni ju totalt ignorrera om jag skiver konstiga grejer på facebook eller så :)

Idag är dag två på cambridgekuren, jag är inte hungrig än iallafall men jag har hört att dag tre är värst så vi får väl se imorgon. Jag har redan gått ner ett kilo, fast jag tror att det är vätska. Man kissar ju hela tiden! Jag går på toa kanske tre gånger i timmen, sjukt. Men så ska man ju dricka MINST 3 liter vatten om dagen så någonstans måste det väl ta vägen. Nu ska jag blanda ihop en svampsopppa, det blir spännande att se hur den smakar. Hittills har jag upptäckt att Cappucciono- smaken är riktigt god medans man gör bäst i att undvika kycklingsoppan. Fast så har jag ju aldrig gillat kycklingsoppa så det är inte så konstigt att jag ogillar den.


Puss o Kram



Dag 1

Idag börjar vårt nya liv här hemma. Hahah eller något sånt. Vi har börjat med Cambridgekuren idag. Så nu är det en vecka av såkallad "ren kur" där man bara äter måltidsersättningar framför oss. Sen typ två veckor upptrappning. Det ska bli spännande att se om man får något resultat. Jag tränar ju fortfarande också även om det har blivit lite mindre nu under sommaren när jag har jobbat så mycket.

Den var inte billig den här kuren men jag har hört att den ska vara väldigt effektiv. 465 kr för en veckas "ren kur". Men man får ju tänka på att man inte äter någon mat alls då så man kan ju räkna bort matkostnaden som man normalt har. Jag tror att det var bra tajming att börja nu för vårt kylskåp är nästintill helt tomt, på så sätt blir man ju inte frestad att "fuska". Jag uppdaterar och berättar hur det går och om det är något jag kan rekomendera.

Jag skulle gärna vilja gå ner till som jag var när Andreas och jag träffades. Då var jag 9 kilo lättare. Antar att det är det ökända "sambohullet" som har smygit sig på, haha.

Mums, mums!

När jag var nere på stan innan så köpte jag en klänning och en kjol från gina tricot, bara 50 kr styck.




Leopardklänningen till en svart genomskinlig skjorta och svarta leggings blir nog snyggt, annars blir det nog lite för lättklätt för min smak. Men vem vet, kanske på stranden?


Förresten "inception" som jag såg härom dagen på bio var riktigt grym. Den rekomenderar jag skarpt. Nu ska jag kolla på tv. Kram kram!


P.s. Om ni har fått något lustigt mail av mig så öppna det inte, det kan vara virus. Jätteskumt! D.s.


RSS 2.0