Resfeber

Jag letar febrillt efter billiga resor, vill boka nu! Vi är just nu inne på antingen en storstads weekend i Rom med fotbollsmatch, shopping och ett besök i Vatikanen. Eller en vecka sol, bad och ökensafari i Tunisien. Svårt val! känns som om det lutar åt Rom, det är maten som lockar mest.

Men så tänker jag inte på något annat än mat just nu. Det är inte så att jag är hungrig, sopporna mättar bra, men man saknar smaken av mat och konsistensen. I natt så drömde jag en mardröm om att jag stoppade i mig massa chips! När jag vaknade var jag tvungen att tänka efter om jag hade ätit något, men det har jag inte, inte sen i måndags.

Idag är det dag 4 på camebridgekuren. Det har flyttit på bra, man ser verkligen skillnad, undrar hur mycket jag har gått ner nu. Igår morse vägde och mätte jag mig, då var jag 2 kilo lättare och 4 cm smalare i midjan och detta på bara två dagar! Den är minst sagt effektiv denna kur men frågan är hur mycket av det man lär gå upp igen när man börjar äta vanlig mat, det tål att ses.


Rom by night! Vackert va?

Eller Tunisien? Svårt val! Jag tror vi avvaktar och ser om det kommer några billiga resor så småningom. Vi ska ju inte åka förrens i oktober var det sagt. Kram!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0