Stockholm i mitt hjärta...

Imorgon åker jag till sthlm och stannar över helgen. Jag ska hälsa på Cornelia som fyller 20 på lördag. Imogon, alltså fredag, ska vi åka på kryssning med Cinderella. Skojigt! Sen kommer vi tillbaka till sthlm på lördag eftermiddag. På lördagkväll så ska vi ut och göra stan och på söndag så ska jag eventuellt käka med min syster sen åker jag hem på söndag kväll. Ja, där har ni lite kort vad jag har för mig i helgen. Har ni några speciella planer?

       

Tyvärr tror jag knappast att det kommer vara lika fint väder som på bilden. Det kommer nog att vara is. Men som min mamma påpekade så är det något possitivt, för så kan jag ju gå på isen in till land om båten skulle sjunka. Inget att oroa sig för alltså.

Idag så ska jag packa och fixa lite. Sen ska jag träna core och step up ikväll. Jag har upptäckt att det är svin kul att träna så det har blivit fyra dagar i veckan sen jag köpte kortet. Känner mig väldigt duktig ^^

Nu ska jag käka frukost. Ha en trevlig helg allihopa! Kram


Shutter Island

Igår var jag och Andreas på bio. Mysigt. Vi såg "Shutter Island". Den var bra, lite psykig om man kan säga så. Jag blev lite besviken för att den inte var läskig, jag trodde efter vad jag hade sett på trailern att det skulle vara en skräckfilm men det var det alltså inte. Den enda gången jag hoppade till var när han tände en tändsticka, ingen adrenalinchock där inte. Men om jag inte hade gått in med förhoppningen att jag skulle bli skrämd så hade jag inte blivit besviken. Den är helt klart sevärd! Den får...låt säga...3,5 av 5 från mig ^^ På en skala där "Avatar" är en 5:a! Haha

                 
Trailern nedan....




Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag och Clara åka till liu och lämna in vår tenta. Skönt att ha det gjort. Fast jag fattar inte varför man inte bara kan maila? Vi lever sist jag kollade på 2010-talet. Men de ska alltid jävlas lite och tvinga oss att åka till linköping för att lämna några papper. Hoppas att de skrattar gott när jag tvingas gå upp i ottan och gå i 23 minus grader till bussen.

Natti natt!

Happy Valentine's Day!

Idag är det ju som bekant alla hjärtans dag. Dagen började med att Annika ringde och ville gå runt strömmen, så det gjorde vi. Annars har jag inte gjort så mycket.
 












Jag och Andreas har lagat mat tillsamans. Till förrätt så blev det en smarrig sallad som jag har sett på "halv åtta hos mig", den var verkligen super god. Till varmrätt så blev det potatisgratäng och lövbiff (lite vin också)och nu så ska vi snart äta blåbärspaj med vaniljsås. Gott gott! Så här borde fler dagar vara!



Här är receptet om ni vill prova (från recept.nu)


Fast jag valde cashewnötter istället för valnötter. :)

Det har sammanfattningsvis varit en riktig mys-dag!

Kram!


Använd syrgasmask när du målar...

Jag har ju glömt bort att visa hur fint köket har blivit nu när jag målat köksbordet, sånt gör ju faktiskt mycket.





Har satt upp lite tavlor och så också.



En gullig lykta som jag köpte här om veckan på indiska.

Jag har insett att det snart är fler möbler i vårt hem som jag har målat vita än som inte är det. Chockerande eller hur? Inte konstigt att Andreas tycker att jag inte förstår hans skämt så mycket målarfärg som jag andats in på sistonde.

Som tur är så märks inte detta i skolan. Vi fick tillbaka vår tenta igår och jag fick Vg, är överlycklig! Vem kunde tro det? jag tyckte att det gick bra men man vet aldig hur de betygsätter. Hoppas att jag och Clara har lika tur på vår hemtenta som vi håller på och skriver nu.

Undrar om det är något bra på tv ikväll? (tänker för mig själv...)




I'm in love with twilight

Hejsan! I förrgår så lånade jag "Twilight" på biblioteket och igår kväll vad den utläst. Haha när jag är inne i en bok så läser jag väldigt snabbt. Den var jätte bra, mycket bättre än filmerna. Fast så är det ju alltid. Jämför man Harry Potter böckerna med filmerna i samma serie så är de ju endast en blek återspegling av den fantastiska värld som skildras. Samma sak är det med Twilight böckerna vs. Twilight filmerna, böckerna är mycket mer romatiska.

Nu har jag varit på biblioteket och lånat "Eclipse", den tredje boken i serien, "New moon" står jag i reservation på men den skulle komma snart. Så jag kan inte börja läsa Eclipse än men det gör inget, jag har lite kurs-litteratur att läsa i helgen.

La ni märke till att jag skrev titlarna på engelska? Det är för att jag läser de engelska böckerna. Jag tänkte att det kan vara bra träning så att engelskan inte blir rostig, jag är livrädd för att glömma bort! Man kanske borde gå någon engelska kurs på universitetet?

Jag var förbi posten innan också och hämtade upp ett paket som kommit till mig, från ELLE. Det var min premie, skapligt försenad men bättre sent än aldrig. Paketet innehöll en DVD- "låt den rätte komma in",Bra film, handlar om vampyrer ;) Haha! Och sedan en duschcreme, body lotion och tvål.

Vad gjorde jag mer på stan då? Jo jag var och solade med Andreas och sen var jag förbi H&M och köpte en tunnika och ett par träningsbyxor. Köpte ett par igår också men jag har ju upptäckt nu att jag inte har sånt så jag var tvungen att köpa på mig. Eftersom jag tränar 3 gånger/ Vecka (eller åtminstonde gjort det denna vecka)och bara har tvättid 1 gång per vecka så måste jag ju tre par. Imorgon ska jag köpa en till sport-bh och skavsårsplåster, skulle nog egentligen behöva ett par nya skor men det får vänta.. Dyrt som tusan!




Märkte när jag tog kort på tunnikan att jag skulle behöva tvätta spegeln Haha! :)


Nu ska jag laga mat, wok med lax blir det... får väl se hur det går annars finns ju pizzerian inom behagligt avstånd!

Kram Hej!


Otursförföljd?

Igår tog männskligheten ett stort steg- Jag gick själv på bio! :) Tjoho! Filmen var bra och sällskapet kunde inte bli bättre, vi hade samma åsikter om allt ;)

Jag måste bara berätta om vilken jäkla otur som har förföjlt mig. När jag kom till biljettkassan igår så la jag fram mitt csn-kort (för att man får 60 kr rabatt då) men då sa hon i kassan att hon ville ha min legitimation och den hade jag självklart glömt hemma (eftersom jag använder mitt pass som leg.) så då fick jag betala ord.pris nämligen 115 kr.

Sen sträcker jag fram mitt bankkort, men nej, det ska hon också ha leg. till så jag får knalla bort och ta ut pengar. Sen kommer jag tillbaka och ska betala och så räcker jag fram mitt biokort(för man får bonus på det) men nej, då säger hon i kassan "oj nu har jag redan tryckt" och då får jag alltså ingen bonus heller. Vid det här laget var jag ganska uppjagad. Förbannad rent ut sagt!

Jag går över för att köpa godis till bio och när jag kommer ut på gatan så är det supernära att jag drattar på ändan. Det var verkligen droppen som fick bägaren att rinna över. Jag skulle kunna börja gråta vid det här laget (ni får ha i åtanke att jag har en röd vecka också). Men sedan händer något, den totala förtvivlan över går till... ja, jag vet inte vad, men jag kände för att skratta. Allt verkade helt plötsligt väldigt roligt. :)

Oturen fortsatte även idag, jag var nära på att få is/snö-klumpar i huvudet! Det var vid arbetetsmuseum som det ca. 3 meter framför mig rasade ner från taket. Läskigt! Men som Andreas senare påpekade så hade jag kanske TUR eftersom jag faktiskt inte fick något förutom lättsnö på mig.

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, är helt mör i kroppen! Med mig hem fick jag även två stora skavsår på vardera fossing! Tack, så mycket, det var precis det som fattades!


tränning och bio...

Hello! Igår så skaffade jag gym- och solkort så nu jädrar ska det tränas. Jag ska bli smal och brun, som en pepparkaksgubbe! :)

Det blev på Nordic club, förut sol och motion. Bra läge, överkomligt pris och det verkar vara bra där. Läget gör faktiskt mycket, nu kan jag gå och träna om jag ändå ska till affären och handla påvägen hem, smart! Det tar ju bara 4 min att gå dit hemifrån.

Idag har jag tränat styrka. Ingen tränningsverk än så länge...vi får se om den kommer. Imorgon blir det att köra kondition.

Nu ska jag snart iväg på bio med Annika, Snabba Cash ska vi se. Tjoho!


Farliga killar det där... haha


Kram!


Try sleeping with a broken heart...

Tjo. Nu har jag varit duktig och äntligen målat köksbordet. Nu är det alltså bara stolarna, köksskåpet och tv-bänken kvar, puh! Tv-bänken är redan vit men jag måste måla om den för min katt Sixten (nu i katt-himlen) har lämnat sitt märke på den. Jag har även målat några tavellister som jag hade och de har jag precis satt upp.

Idag blev det frukost på Mc donalds, onyttigt värre! Sedan var jag och Andreas och solade, det kan behövas så att man inte har samma nyans som snön. Nu ska jag käka något. Senare ikväll kanske det blir lite fest med Annika, jag har redan dricka hemma, praktiskt.

Denna låten lyssnar jag på hela tiden, den är sååå bra. Jag snöar lätt in på låtar och så spelar jag sönder dem tills jag tycker att de är dåliga :)




IKEA...

Jag tänkte slänga upp några bilder av vad jag köpte på Ikea, jag köpte mycket små plock så jag orkar inte skriva allt.


Nattduksborden, som jag själv skruvat ihop *stolt*


Lamporna är dock ej från Ikea utan från hemtex.



Jag köpte en fin orkidé, hoppas bara att jag kan hålla den vid liv :)


Här är köksskåpet, jag kom på att jag inte hade visat att vi fått upp det. Jag ska måla det vit men först ska jag måla köksbordet ^^ Den stora zink-vatenkanan är från ikea förresten.


Köksfönstret- ny blomma, krukor och lampskärm.


En "Knubbig" lampa men det fina mönstret syns inte...

Till badrummet köpte jag bland annat förvaring och en ny badrumsmatta.

Sen blev det diverse köksgrejer men det känns lite onödigt att lägga upp, alla vet väl hur en stekpanna ser ut?

Nu ska jag laga någon lunch, sallad kanske? Det kan ju aldrig gå fel..

Kram





Vår-längtan...

Hejsan, sitter just nu och kollar ut genom fönstret, vilket fruktansvärt tråkigt väder. Jag vill ha VÅR!

Idag ska jag bara vara inne tror jag, städa lite och plugga lite. Ja ni, jag har inte så mycket rolig information att delge er så jag kan ju visa upp vad jag köpte förra veckan. Det blev dels en sväng på stan och en tur till IKEA.





Jag älskar skorna, en så härlig vår färg. Kan inte snön smälta bort så att man kan använda dem? Annars blev det mest bas-varor som strumpor och underkläder. Allt från H&M utom skorna såklart som kommer från Nilson.



RSS 2.0