Kuddar och så...

jag tänkte visa vad jag köpte mer för nåt igår, nämligen:



Dessa fina kuddar fick jag av Andreas, de kommer från indiska och jag gillar dem starkt :)

Och så lite fler kuddar... dessa köpte jag från chili och de kostade bara 39 kr st. Det är de gråa kuddarna jag talar om.


Snyggt mönster tycker jag :)


...och så en ljuslykta som hänger i sovrummet nu. Från indiska, den var på rea så jag gav 59 kr för den.

Sen köpte jag ett par söta örhaängen. Thats it.


Imorgon är jag ledig. Lyxigt. Fast jag har lite att göra, lite plugg och så. Jag är bara glad att jag slipper släpa mig ur i det här vädret. Brrr....

På fredag så har jag seminarium 10-12 sen så blir det IKEA. Jippi!

Nu ska jag laga någon smarrig mat, innan så gjorde jag avocado och räk-sallad. Gott! Med citron dressing á la Kjellberg såklart.

Puss hej!


En dag på stan...

Hejsan! Idag har jag varit på stan och shoppat lite. Sen tog jag och Annika en fika. Jag tar jämt en smoothie, det är så fruktansvärt gott!

Jag tänkte inte skriva så mycket, mest bara visa lite av vad jag köpte. Dessa köpte jag på Gina tricot.





Och skorna på skopunkten, ett par riktiga mysskor att ta på sig när man ska ner i tvättstugan ^^ Jag älskar uggs, vill ha svarta och beigea också men jag inser att det är onödigt. Tur att de är billiga dock.


Sen köpte jag lite hem inredning oxå men det orkar jag inte ta kort på nu, det är ingen ide' eftersom det är så mörkt och jag har en dålig mobilkamera. Vi tar det imorgon :)

Jag köpte lite skolgrejer oxå, block och pennor så nu har jag fullkoll :) Nu kommer strax Andreas hem, mysigt!

Puss hej!




Måndag som känns som fredag, det är en bra måndag!

Då det var lönedag idag så har vi varit och storhandlat. Skönt att ha det gjort. Det är alltid en jäkla cirkus när man ska iväg och handla, speciellt när man ska handla så där mycket. Vårt hus har nämligen ingen hiss så man är ju mör efter att ha burit upp alla kassar för alla trappor. Självklart ska jag och Andreas bosätta oss högst upp också. Vi lyckas alltid med det. Man kanske var en örn i sitt förra liv? Förstår ni min tankegång? Nähe inte det... Lite filosoferande så här på kvällskvisten.

Jag får ju inte glömma att nämna att jag åt min älskade spicy hot idag, mums! Men fasiken så mycket chili dom har i maten, det känns som om man har svalt 2 liter sambuca och sedan tänt på det. Bara en liten illustration så ni förstår hur det känns, inte för att jag beklagar mig alltså, det är fortfarande gott.

Jag har precis kollat på "Sommaren med Göran", har ni sett den? Om inte gör det! Jag var själv lite skeptisk innan jag hade sett den för jag brukar inte gilla "snubbelhumor" men gud så rolig den var. Jag skrattade högt för mig själv. Skrattar fortfarande bara jag tänker på den. Hahha...

Imorgon så ska jag ta en tur på stan, jag är nämligen ledig. Härligt eftersom i princip hela helgen försvann. Det blev inget ikea, jag hade fattat fel. Men eventuellt på fredag, inget spikat dock men hoppas.

Nu ska jag slå på tv:n och se om det visas något bra på Discovery, riktigt bra kanal det där. Igår satt jag och kollade på en dokumentär om Gestapo. Jag har alltid varit väldigt intresserad av andra världskriget, fråga Andreas, jag tror att jag har sett de flesta dokumentärer och filmer som har ett inslag av andra världskriget. Det är liksom ett kriterium för en bra film, haha. Hursom helst så visade de bilder från koncentrationlägren Saxenhausen utanför Berlin och det är ju roligt (eller nej inte roligt, det kanske låter lite fel!) för jag har varit där. Jag kände verkligen igen mig. Synd att jag har tappat bort de bilderna... Så går det när man har alla sina bilder på sitt exs dator.^^

Nä nu ska jag som sagt glo på tv, och folk som säger att man blir dum av att kolla på tv. Jagg er et bra äksempel po at så inntä er legät.


I brist på bättre rubrik...

Halloj allihopa. Jag har haft en upptagen vecka fylld med plugg. Jag har haft näsan i böckerna dygnet runt känns det som. Igår hade vi nämligen sluttenta på kursen "Elementär vetenskaplig metod". Så otroligt skönt att det är över. Det är bättre att få det överstökat med så fort som möjligt annars går man bara och är nervös och skulle man mot förmodan slå sig ner framför tv:n så får man dåligt samvete eftersom man skulle kunna spendera den tiden åt studier. Men nu kan jag som sagt slappna av.

Idag har vi haft fikabesök gånger två! Bäst att passa på tänkte vi när man för en gångs skull har det städat och fint. Först var Anderas farmor, farfar, pappa och bror här för att fira Andreas brors födelsedag. Lite senare kom Anders, Emma och lilla Nils (som snart inte är så liten längre) förbi :)
 
Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt, funderar på om man skulle gå och köpa något onyttigt och flottigt till kvällen. Man måste ju fira lite efter att man är klar med en kurs ;)

Fast jag vet ju inte om jag är godkänd än dock, men det kändes bra iallafall (peppar, peppar!).

Imorgon är det som ni vet den 25:e och det betyder pengar på kontot. Jippi! Jag är så sjukt sugen på thailändskt så det är en mycket stor chans att det blir det till middag imorgon. Inte hemmalagat, take away- of course! Tyvärr så kan jag inte laga thailändsk mat, men jag önskar att jag kunde!

På Tisdag så kanske jag ska till Ikea med svärmor och svägerska, hoppas det. Jag längtar till Ikea, det var så länge sen jag var där. Det är liksom inte som en vanlig affär utan det är mer som en utflykt. 2010 så åker vi inte på utflykt till skogen och plockar svamp, nej vi åker till Ikea för den friska luftens skull. Haha, kul ska det bli iallafall. Jag ska bland annat införskaffa två stycken nattduksbord.

Vet ni vad? Nu börjar "Blåsningen" och det tänkte jag se så hej på er! Kul att de har börjat sända det igen förresten. Kram!



Lite färg i garderoben!

Jag shoppade lite i förrgår men jag har glömt att visa. Det här köpte jag iallafall. Lite vårkläder skulle man kunna säga.



Jag hittade ingen annan blid på den sista tunnikan så det blev den med modellen.

Allt ifrån Ginatricot. De två översta plaggen kostade 149 kr st och den vita tunnikan kostade bara 50:-. Billigt va?
Sedan blev det ett par jeansleggings oxå ifrån Vila. De har väldigt snygga jeansleggings där tycker jag, det är snyggt när det är fickor på.

Kul att få lite (räknar man vitt som en färg?) färg i garderoben, jag har ju kört på ganska mycket svart under den mörkaste delen av året. Nu går det mot ljusare tider och det känns skönt, även om det dröjer ett bra tag till innan man kan sticka fram sina pappersvita ben och få lite sol. ^^

Jag har ju glömt att säga att jag har börjat mitt nya "nyttiga" liv nu. Haha.. Jag äter varken pasta,potatis, ris eller bröd. Helt enkelt så lite kolhydrater som möjligt. Men fett får jag äta ("får" och "får", det är ju jag som bestämmer, jag följer ingen strikt diet eller så).

 Det fungerar faktiskt relativt bra, jag har bara hållit på i fyra dagar men jag har redan gått ner 1 kilo så det är ju på rätt väg. Jag har tränat också, iförrgår och så idag, och jag hoppas att jag kan hålla det uppe. Idag ska jag tillexempel äta spenatsoppa och ägg, men faktum är att jag tycker att det är gott så det går ingen nöd på mig inte. :)

Det som jag kommer att sakna mest (eller redan saknar) är mina kära chips. Fasiken vad det är gott, det är verkligen min last. Men som allas vår Kate Moss sa: inget smakar så gott som känslan av att vara smal! Haha, nä jag håller inte med henne... jag tycker att mat är till för att njuta av. Men så länge jag kan hitta nyttig mat som är god så är det ju lugnt :)

Idag är jag ledig, skönt! Fast jag ska, efter att jag har tagit tu med disken, sätta mig och plugga. Vi har en tenta snart. Kram hej!



Tillbaka till verkligheten...

Ja, idag var första dagen i skolan på väldigt länge. Det har varit så underbart skönt att vara ledig, jag blir inte det minsta uttråkad, nog kan jag sysselsätta mig.

Jag har inte hunnit med allt det som jag trodde, det har gått så himla snabbt. Har inte pluggat ett dugg, inte ens öppnat böckerna. Jag stuntade i det för att jag tyckte att jag förtjänade att vara ledig. Vi får väl se om det beslutet kommer tillbaka och biter mig i rumpan. Det märks ju på nästa tenta, som för övrigt är på en LÖRDAG. Ja ni läste rätt! Och en lördageftermiddag till råga på det. Ursch, så himla oschysst att lägga en tenta så. Kunde vi inte haft den fredagen före liksom?

Så idag har jag alltså varit på universitetet. Annars har det inte varit en så händelserik dag. Jag har tränat annars inget värt att tala om.

Nu ska jag kolla på tv lite och kanske diska? Hm...får se. Jag ska iallafall gå och lägga mig tidigt idag, är jättetrött.
Jag har föreläsning imorgon förmiddag.

Puss hej!


Blåögd

Igår fick jag hem mina nya linser, jag fick den av Andreas i födelsedagspresent. Jag tycker ju sånt där är roligt, att kunna ändra ögonfärg efter behag. Syn att man inte kan göra det med hårfärg också...men det hade nog slitit väldigt mycket på håret om man skulle färga så ofta ^^.

Här är en bild iallafall. Det är klarblåa linser. Ber om ursäkt för dålig kvalitet... sämre får man nog leta efter.



Nästa gång så blir det nog gröna linser :)

Snart får vi fikabesök så nu ska jag strax baka äppelpaj. Puss hej.


My B-day and shoes...

Hello. Jag har inte skrivit på ett tag men det är för att jag inte har haft tid, så mycket annat roligt har ju hänt. Nyårsafton och så min födelsedag i förrgår, (den 5) så nu är man tjugo. Tusan vad fort tiden går...

På min födelsedag var jag och Andreas först på stan och åt mat, sedan fikade vi med Emma, Anders och Nils och senare på kvällen gick vi och såg Avatar på bio. Gud vilken bra film det var! Den måste jag verkligen köpa när den kommer ut på DVD. Perfekt blandning av action och kärlek. Sen var det otroligt vacker natur och jättebra specialleffekter så bara det är en anledning att se den. Man förstår varför den är en av de dyraste filmer som någonsin spelats in. Har du inte sett den så se den, men varning för träsmak i rumpan dock den är 2 tim och 40 min om jag inte minns fel?

Det var en mysig och lugn 20-årsdag. Det är inte ens kul att gå ut i Norrköping, jag eftersöker några nya uteställen.

Jag bakade bland annat tårta, Choklad-banan och -hallontårta. ^^


De bruna pluttarna är Dajm och inget annat. Det ser dock suspekt ut.

Jag har glömt att visa min nya skor. De ena paret fick jag i julklapp av Andreas, han visste att jag verkligen ville ha dem :). Det andra paret (de med de färgade remarna) köpte jag på mellanrean i Mora. Det var halva priset, bara 300. Jag ber om ursäkt för den dåliga bild kvaliteten men jag har glömt att köpa batteri till min kamera så mobilkameran får duga.




Nu har vi äntligen gjort oss av med granrasket, fy tusan vad den barrade på slutet. Vi fick sopa hela trappuppgången efteråt, men nu är det iallafall gjort. Nu längtar jag till ljusare och varmare tider även om jag vet att det är lååååångt kvar.

Nu ska jag snart ner på stan och hämta ut två paket som har kommit till mig på posten. Puss hej!




RSS 2.0