Jordgubbar är godast!

Mmm så jädra gott det är med jordgubbar. Synd att det har varit så dyrt bara... På ICA kostade dem en dag 89kr/kilot! Rena rånet ju. Men idag fick jag tag på billiga jordgubbar, bara 25 kr litern, och svenska var de också. Så det blev jordgubbar med mjölk till lunch ^^

När jag var på stan så köpte jag ett armband och en jordgubbsberlock, lite jordgubbstema idag, haha. Sen köpte jag två söta linnen också. Det är farligt att gå på stan och spontan shoppa sådär. Nu ska jag hålla mig därifrån ett tag.




Fina detaljer

Båda linnen är från New yorker.





Mina planer inför veckan är följande; Onsdag- hälsa på min kompis Sara som nyligen fått barn, kanske åka till jysk och köpa skohylla, handla mat, hämta ut biljetter till Eclipse (den tredje filmen i twilightserien), städa lite och på kvällen ska Andreas mosters barn Alva och Lisa komma hit och äta och kanske hyra någon film? Torsdag- träna och sola, kanske städa lite också. Lämna in cykeln på lagning? Fredag- Tvätta, har asmycket tvätt! Och bio (Eclipse) med min vän Tina på kvällen, är sååå sugen! Lördag- packa inför resa. Söndag- åker till dalarna för en veckas semester! Härligt!


Kram!





Midsommarfest!

Igår så var Annika och Ante här och vi firade lite midsommar tillsammans. Först var vi hemma hos oss för att sedan ta en sväng till Harry's, det blev dock en ganska tidig kväll för mig och Andreas, "det är ju en dag imorgon också".


Jag och Annika gjorde goda drinkar, min favorit- Apple sour!

Annika skär bröd.

Vår somriga dukning.

Smarrigt!

Jag smakade sill för första gången, inte min grej, gillar inte fisk, ursh!

Ägg, däremot, det är gott! ^^

Söta Annika!

Vi råkade klä oss väldigt matchande, haha.


På Harry's, jag ser väldigt misstänksam ut :)


Puss älskling!



God mat och trevliga människor, kan det bli bättre?


Midsommar, Del 2

Här kommer lite fler bilder från Midsommarafton.





















Midsommar, Del 1

Hejsan allihopa, igår hade vi en väldigt trevlig kväll ute hos Andreas mamma. Men föst så var vi i östra ryd och kollade på ett hederligt svenskt midsommarfirande. Det fanns en finns kyrka där också som jag var tvungen att ta några kort på också. Klicka på bilderna för att förstora!







Och så åkte vi hem till svärmor och grillade, mums!






Det kommer mer bilder någon annan dag!
Kram/


Midsommarafton!

Hallå allihopa, glad (eller säger man trevlig?) midsommar! Nu ska jag strax iväg och kolla på midsommarfirade ute i östra ryd, skiver ett inlägg i all hast.










Prästkragar...


När jag var på väg hem härom natten (efter att ha jobbat) så stannade jag i vid vägkanten och plockade några blommor till min älskling, tur att jag inte blev påkommen, haha :)






Idag har jag varit på stan med Elin och handlat födelsedagspresenter till Andreas för han fyller 26 den 4 juli. Bäst att vara ute i god tid. :) Köpte en klänning till mig själv också på MQ:s rea. Tänkte kanske ha den till midsommar.


Söt A-linje formad, fina detaljer tyckte jag :)


Vad jag köpte till Andreas kan jag ju tyvärr inte visa ^^

Nu ska jag åka och handla lite midsommar mat till på lördag för då får vi finfrämmande, Annika och hennes kille som också heter Andreas kommer hit. Imorgon så blir det grilla i söderköping hos Andreas mor. Vad ska ni göra i midsommar?



Our cozy bedroom...


Vi har en ny byrå i sovrummet som vi har fått låna av Andreas moster. Jag låter bilderna tala för sig själva.






Nu ska jag gå och lägga mig, jo ni läste rätt. Jag börjar nämligen jobba kl 22 ikväll och jobbar hela natten, därför tänkte jag sova lite innan :) Kram hej!



Cleanin' out my closet...

När jag var på stan igår så köpte jag presentpapper som jag tänkte slå in skokartonger i, det slutade med att jag gjorde om i min skogarderob. Det tog sin lilla tid men det var det värt.

Jag hittade ingen "före"bild men ni får helt enkelt ta mitt ord på att det blev mycket fräschare. Så här blev det:









Nu är det mer färg och mer ordning och reda! Jag har bara mina favoritskor framme, resten är undanstoppade. Allt som behövdes var två rullar presentpapper från Åhlens och en jäkla massa tålamod. Allt för bara 25 kr.
Vad tycker ni?



Something Old and Something New...

Igår var jag en sväng på stan med Annika. Jag fyndade bland annat lite inredningsgrejer från myrorna.



Ett ljusfat, 10 kr, perfekt pris :)


Gamla boker, mycket vackra. Duken är ny, från Casa Nova.





Plastblomma från åhlens, eftersom alla mina blommor bara dör!


Fina skålar från drömgården.

Vas, 5 kr, myrorna, och blommor från chili.

Skål från indiska, det var rea så den kostade bara 39 kr.



Jättefina ljustakar från Casa Nova.



Sedan köpte jag presentpapper och slog in några skokartonger, tyckte att det blev gulligt, ska visa senare vad jag har gjort med min skogarderob, den har fått en makeover.



Så här fint blev mitt kökskåp med alla fina skålar, ska såsmåningom måla skåpet vit och tapetsera insidan i någon turkostapet.


Jag avslutar med att visa denna fina plåtburk som jag hittade på myrorna för 15 kr.

Nu ska jag iväg och träna/sola med Annika. Kram!


Strawberrys and Chocolate

Annika och jag har nyss haft skräckfilmskväll hemma hos mig, myspys! Annika hade med sig chips, dipp och Cola, och jag bidrog med frukt och jordgubbar doppade i choklad. Vilken film vi kollade på? -Orelevant! det är tillbehören som gört! :)



Puss och Kram/


Nu är jag klar...

Nu har jag läst klart beteendevetenskap, jippi! Väntar bara på betyget för den sista delkursen. Så nu har jag lite "sommarlov" innan jag börjar jobba i juli. Jag ska passa på att njuta av ledigheten för sen blir det mycket jobb. Trist att det har varit så dåligt väder de sista dagarna bara. Hoppas att solen kommer fram imorgon. Eftersom det är så tråkigt väder idag så tänkte jag att jag skulle göra lite nyttiga grejer, städa och så. För det vill man ju helst inte göra när det är bra väder :)

Föresten, har ni sett Lady gagas nya video till "Alejandro"? Riktigt bra låt måste jag säga, videon är väldigt skum och provokativ, men så är det lady gaga vi talar om också, när har hon någonsin varit "lagom"? Jag tycker att den är bra i alla fall, lite madonna-feeling över den. Jag undrar vad hon vill säga med videon, jag uppfattar inte riktigt budskapet... det finns ett, helt klart, men jag kanske är för dum för att fatta. Vad tror ni?



Jag tycker att soldaterna i början påminner om nazister och sen är det väldigt många religiösa symboler, varför är hon klädd som en nunna? Vad fasiken menar hon med denna video, vill veta! haha :)



Robin Hood

Igår kväll var det bio-kväll men Annika. Vi såg Robin Hood, asbra film, den kan jag verkligen rekomendera, speciellt om ni gillar historiska filmer. Här är trailern.



Imorgon är sista dagen på BVG, sen är jag klar. Gud, vad fort ett år har gått. Lite läskigt, tiden bara flyger förbi.
Skänk en tanke till mig imorgon, vi har nämligen en muntlig redovisning då. Hoppas att det går bra och att man inte får tunghäfta. Kram hej!




Sweden!

hallå hallå. Idag är det vår nationaldag. Grattis Sverige, haha :)



En bild som jag gjorde i photoshop, svensk eller hur? haha

Vad ska ni göra för att fira nationaldagen? jag ska inte göra något särskilt. Har precis varit och handlat mat, nu ska jag laga lunch. Ikväll blir det nog bio med Annika så jag köpte godis, just in case.

Puss hej!


The short second life of Bree Tanner...

Igår var jag på stan med Corre en sväng. Jag köpte den nya boken i Twilight-serien, the short second life of Bree Tanner, Bree tanners andra liv på svenska. Tyvärr fanns den bara på svenska så jag tog den. Tror att jag var en av de första som köpte den i norrköping iallafall efter som jag var först när stan öppnade. Jag är lite nördig men jag tycker att det tillför något till min karaktär, haha.



Sen köpte jag även ett par sandaler, för jag hade inga som var låga, alltså utan klack. Här är dem, från skopunkten.


Svinsnygga på, så jag är nöjd. :)

Det var allt jag hade för denna gång mina kära vänner! Kram

A trip down memorielane...

Denna dag har jag spenderat i solen med Annika, så skönt väder att man bara måste ta vara på det. Gick upp 9 idag, hör och häpna! Ja det är faktiskt ovanligt för mig, men jag kan inte sova längre på sommaren, solen skinner in genom vårt sovrummsfönster och vi har inga gardiner, så så är det med det.

Nu ska jag göra mig iordning, ska ta en drink med Annika och Corre senare, får se vart det blir. Trädgårn eller Manesa är starka kandidater. Egentligen var det plannerat att Annika och jag skulle gå på bio men sen fick jag ett samtal från Corre som sa att hon var i stan och då måste man ju passa på att träffas. Får ta bion på söndag istället. Imorgon ska Andreas och jag på studentfest. Jag minns tillbaka till förra året då jag tog studenten, det var härliga tider!










Och rolig nyhet, jag har blivit faster idag, igen! Det är min bror och hans tjej som har fått sitt andra barn. En pojke denna gång, skojigt att ha en av varje, det skulle jag också vilja ha :) Grattis Christoffer och Carro!



Juni och Jordgubbar...

Härligt att det är den tredje juni idag, sommaren är officiellt här. Idag är det underbart väder så jag tänkte spendera dagen med att sola på vår gård, läsa en bra bok (Breaking dawn, igen!) och bara softa.

Mums! Jordgubbar till frukost idag!





Puss hej!

RSS 2.0