Hemtentan är KLAR!

 

Jag är GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,

GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD,GLAD!


Våren på ingång!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte haft tid. Jag har mycket på gång ^^ Idag har jag ätit lunch med Pappa, varit på stan och shoppat lite, tvättat, solat och tränat.

 

Grön skål från och dekorationsägg "Casa Nova".

Grön duk från Hemtex och filthjärtan från blomaffärn' :)

Gul mini-ros, kruka från lagerhaus, bara 10 kr! (krukan alltså)

Gröna ljus och en vacker stenmadonna (Casa Nova). Jag har velat ha en sådan länge och när jag hittade den här för 99 kr så slog jag till. Det är sjukt billigt, på vissa ställen kostar de 700 kr.

Vita tulpaner! finns det något bättre? :)

En välkommen-skylt från Casa Nova. 75 kr.

De har målat så fint i vår trapp, förr var ju dörrarna bruna och väggarna mintfärgade.

Jag köpte en klänning på Vila också, den kostade bara 159 kr och den satt så fint. (bältet ingår ej)

 

Nu ska jag kolla på "fuskbyggarna" på tv4. Puss hej!


Alice in wonderland

I onsdags så blev det bio som jag hoppats på. Jag och Elin (en kompis från 9:an) såg Alice i underlandet i 3D. Det var svin coolt! Nu kommer man aldrig vilja se en film i vanlig 2D igen *suck*. Det kändes som om du var i filmen om man bort såg från huvudena fram för dig. 3D kan jag starkt rekommendera.

 

Hur var själva filmen då? Jo den var jätte bra. Lite kort kändes den dock (1.48). Kanske för att man nu för tiden har vant sig med att filmer är 2.30 långa. Den var väldigt vackert gjord och fantasifull. Spännande var den också, och lite läskig men väldigt rolig i mellan åt. Det är enligt mig ingen barnfilm fastän vissa hävdar så. Om du har barn under 11 så skulle jag inte rekommendera att du tar med dem.

 

Johnny Depp gjorde halva filmen, han var underbar i rollen som den galne hattmakaren. Fast han är alltid bra. Han är en av mina favorit skådisar. Det är ju inte heller ett minus att Tim Burton har regisserat filmen eftersom han är min favorit regissör all times(!). Filmen är helt klar värd att se och jag ska definitivt köpa den när den kommer ut på DVD.

 

Kolla trailern så kanske ni blir sugna på att den ^^

 

Jag precis kommit hem från gymmet och ska ställa mig och laga grekisk sallad nu. Sedan blir det att slänga sig i soffan. Egentligen borde jag ha köpt något smaskigt att fira på men jag är ju så nyttig nu för tiden ;). Idag så hämtade jag nämligen ut min och Claras hemtenta och vi fick VG. Jag är så himla glad . Jippi!

 

Ha en trevlig helg nu allihopa. Kram!


Onsdag den 10:e Mars

En liten uppdatering. Jag fick ut mina kläder ur den förrädiska tvättmaskinen. Jag sparkade på luckan så for den upp, allt går med lite våld. Vilket förövrigt är mitt nya motto! Mitt förra var "ät inte gul snö" och det har visat sig väldigt användbart.

 

Nu håller jag på att göra frukost. Egentligen så hade jag föreläsning imorse men jag hade så ont i magen när jag vakna (vid 05.00) så jag vald att stanna hemma. Men nu ca. 6 timmar senare så är det bättre, just typiskt.

 

Jag ska i alla fall njuta av det fina vädret. Jag ska ner på stan och sen gå en promenad var det tänkt. Ikväll blir det förhoppningsvis bio. Alice i Underlandet (3D) vill jag se!

kram hej!

Bjuder på en härlig sommarbild på bysjön i dalarna (där mamma hade hus innan). Visst får det en att längta?

 


Gisslandrama i tvättstugan

Jag har ett problem! Vår tvättmaskin håller våra kläder gisslan! Jag får inte upp luckan för låsknappen verkar ha slutat fungerat. Skojigt! Det är väl fan att det alltid ska strula. GE MIG MINA KLÄDER! Känslan är ungefär som om någon har låst in din kattunge i tvättmaskinen.

Nu sitter jag och går igenom mina alternativ i huvudet. Jag kan inte ringa fastighetsvärden för deras kontor är stängt, annars skulle det vara det självklara alternativet. Jag kan antingen bryta upp lyckan med typ en kofot, men var ska jag få en sådan ifrån? Det andra alternativet är att bara vänta till imorgon bitti då kontoret öppnar. Tredje alternativet; Ring mamma. Hon vet alltid bäst.

Jag tror jag kör på alternativ nr. 3.

Återkommer så fort jag har något nytt att medela. Jag vet att ni är lika upprörda som jag men försök att ta det lugnt och gör inget drastiskt.

"Fossingfodral"

Jag tänkte visa mina ny förvärv som jag är så nöjd med :)

Jag har velat ha ett par ljusrosa converse och så hittade jag dessa i taxfreen på båten för bara 430 kr (700 kostar de i vanliga fall) så jag slog till.


Dessa köpte jag på hm, jag hade en bonus check på 100 kr så de var typ gratis, 30 kr gav jag ^^.Dessa köpte jag förra veckan på Nilson, de har kostat 700 men det var rea så jag gav 209 kr. Billigt va?!Nya armband, från ur och penn och kicks.


Igår så köpte jag en jätte fin skjorta/blus och kavaj på Vero moda. Ursäkta för den dåliga bilden.


Nu ska jag stax gå ut och gå med Emma och Nils. Kram hej!
Kryssning

Hello, just nu sitter jag och njuter av det fina vädret. Är lite sugen på att gå en promenad men olägligt nog så har jag tvättid nu. Ursh. Kanske efter...

I helgen var jag i sthlm och hälsade på Corre och passade även på att träffa min syster. Här är lite bilder från kryssningen som vi åkte på i fredags med Corres mamma och moster.  

                                                      Klicka för att förstora!
        
        
              


Visst ser Corre förvånad ut på en bild, haha! Kan inte sluta skratta åt den. Orkar inte skriva mer nu, det är inte meningen att man ska sitta framför datorn när det är fint väder. Så håll till godo med bilderna, men de säger ju att en bild säger mer än tusen ord så...

Jag ska vissa vad jag har köpt också, men någon annan dag. Puss hej!


                                                                 

RSS 2.0