Mmm...pizza

Hejsan, allihopa. Verkar som jag har fått lite nya läsare. Jättekul, hoppas att ni kommer att tycka att min blogg är värd att läsa i fortsättningen också. :) Blev lite chockad när jag såg att jag helt plötsligt hade över 600 unika? Hur gick det till tänkte jag... Jag brukar ju mest ha vänner och bekanta som läser min blogg så jag blev minst sagt chockad. Smikrad även såklart, tack för alla era fina kommentarer, ska ta och svara så gott jag kan.

Jag har ju bloggat ett tag och alltid haft tanken att jag bloggar för att det är kul och kanske inte tänkt på att uppdatera mer än två inlägg i veckan. Jag kanske får bättra mig då? Haha...

Till en helt annan sak som man nästan inte kan undgå att nämna, jag talar förstås om det underbara vädret. Nästan sommar tempraturer! Vi får bara hoppas att det håller i sig :) Jag passade på att inviga min nya byxdress som kommer från H&M i London :)


Det syns ju inte på denna bild men det är långa utsvängda ben. Vad tycker ni om det? Jag tycker att det kan vara snyggt, men på jeans är det inte min smak, där föredrar jag fortfarande "stuprör".

Eftersom det var så fint väder så gick jag och min älskling en runda och så gick vi och tog en pizza på papa grapa, de har helt underbara stenugnsbakade pizzor!



Kram kram!


Kommentarer
Postat av: Mari

Sv. :) Det var så lite så



Ha en fin dag !!

2011-04-20 @ 08:19:00
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Linn

Ja vad smart att måla om det, jag har också ett ikeabord, Bjursta, men blir nog svårt att måla .. Ganska blankt så då får man slipa i en evighet säkert och så är det sånt man drar ut med skiva under så då lär ju färgen slitas av med en gång ändå :S

2011-04-20 @ 09:44:41
URL: http://linnhemme.blogg.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

tack men tävlingen slutade den 118 så idag får man veta vilka 20 barn av dom 1000 tals som gått vidare.

Hur är det annars idag? kraam

2011-04-20 @ 09:48:28
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Jess

Oh, pizzan ser supergod ut!

2011-04-20 @ 10:41:37
URL: http://fashionjungle.blogg.se/
Postat av: Katarina

Finaste du, tycker byxdressen ser mycket bra ut på dig och jag kan tänka mig att den är superskön :) Många kramar/syss

2011-04-20 @ 11:40:21
URL: http://enstrimmasolsken.blogspot.com
Postat av: Axel

Väldigt fint kort på dig där. Vågar inte beskriva mer exakt med risk för att tas som snuskgubbe. Jag är nog en bra bit äldre än dig (är 28). I alla fall, ville bara säga det.

2011-04-20 @ 16:06:43
URL: http://malare-gavle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0