Smaskig frukost

Dagen startades med en god frukost, sallad med chevre, päron och hasselnötter! Vem säger att man måste äta macka och yoghurt till frukost? Jag är inget stort frukostfan men mat gillar jag, så då kan man ju slänga ihop en sallad eller äta lite rester från dagen före som frukost istället.

Jag kör lite på LCHF just nu, alltså lite kolhydrater och mycket fet. Det är ingen diet eller så utan mer en livstil, haha det lät högtravande... men i brist på bättre formulering så säger vi så. Det jag utesluter är pasta, potatis, ris och mjöl. Lite kolhydrater blir det dock i form av havregryn och så. Gott är det i alla fall!


Vill ni prova salladen så är det följande ingredienser i; färdig sköljd blandsallad, chevré, 1 anjou päron, naturella hasselnötter ( det var det jag hade hemma men valnötter går också bra), rödlök. Ringla tillsist över 1 tsk honung och 1 tsk stark/söt senap (inte dijonsenap).

Igår kväll fick jag ett litet infall, dammade av mina gamla frisörsaxar (gick frisör på gymnasiet) och klippte lugg (!) Jag är nog lite smått galet men nöjd är jag iallafall. Ni får ursäkta de suddiga bilderna.







Igår handlade jag ett par vita shorts, en gul t-shirt och ett par militärgröna byxor (till hösten) på h&m:s rea. Allt för 150 kr.


I dag ska jag och Andreas gå på stan och köpa en ny kavaj till honom för vi ska på min brors bröllop på lördag och jag måste köpa hårfärg :)

Kram!

Kommentarer
Postat av: Izabell

Du passar i lugg!:-)



Ha en trevlig kväll!



Kram Izabell

2011-07-13 @ 18:14:04
URL: http://mysbella.blogg.se/
Postat av: Olivia

Du blev jättefin i lugg!

2011-07-15 @ 04:38:17
URL: http://xiit.blogg.se/
Postat av: rebecca

Frågestund på bloggen! :)



http://pitchtjejen.blogg.se/2011/july/fraga-pa-1.html#comment



& ursäkta om du inte gillar att få sånt här!

2011-07-15 @ 05:27:50
URL: http://pitchtjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0