Smyg start...

Hejsan alla! Vad mycket snö det kom i natt, lite för sent om ni frågar mig, det skulle ju kommit runt jul, nu vill man ju ha vår...men men. Hemma hos oss är det vårigt i alla fall :) älskar färgen på tulpanerna!I helgen hade vi fullt hus här, med syrran och syskonbarn på besök samt Andreas lillebror, trevligt! och i helgen kommer min storebror på besök med sina 3 barn, fullt hus igen men det är bara roligt! Inte så ofta vi får besök av min släkt eftersom vi är lite utspridda i landet och utanför landet :) Syster och pappa och mamma i dalarna, bror och syster i sthlm, bror i blekinge samt syster i Köpenhamn, övrig släkt i skåne, det ni :) Det betyder att SJ tjänar stora pengar :) Gjorde ni något trevligt på alla hjärtans dag då? Här hemma åt vi oxfilé med samt rotfruktsknyten, mums! Ha det bra, kram!Hallen....

Hejsan! Igår stod jag på loppis med min svägerska, skönt att bli av med lite grejer som inte längre passar hos oss men som förhoppningsvis pryder sina nya hem väl. Pengarna som jag fick in från loppisen ska troligtvis gå till färg till väggarna, yes som jag har längtat att måla om sovrummet. Jag tänker mig en ganska mörk grå färg som för tankarna till granit. Den ska vara matt och inte reflektera ljus, får ta en sväng till färghandlarn och se vad de kan sno ihop åt mig.

Äntligen börjar det bli lite ljust om dagarna så att man kan ta skapliga kort igen :) Knäppte några bilder från vår hall här om dagen.


Skapligt ny hallmatta från H&M, samt ny fågel från Indiska, gillar den så mycket...köpte den på rean för ca 35 kr, inte illa. Tänk er vad fint det skulle vara med vitt trägolv, åh... vill, vill, VILL. Men så är det ju en hyresrätt, attans!

Hoppas att ni får en trevlig söndag! Kram


Badrummet

Badrummet har fått en makeover sen ni såg det sist, ville ha lite spa-feeling. Svårt att uppnå kanske i ett badrum som är så litet som vårt men jag tycker att jag lyckades bra. Gillar den asiatiska touchen. I ett vitt badrum som vårt tycker jag att det är viktigt att ta in lite trä och jord element. Annars kan det lätt kännas kallt och sterilt. Med hjälp av korgar och växter tycker jag att det känns mer ombonat och varmt. Sen får man ju inte glömma ljus ;) Levande ljus är ju den snabbaste vägen för att skapa mys-känsla. Gillar man färg ska man ju inte glömma det heller, jag har det ganska sparsmakat med färg, men lite turkost är det allt... Annars är ju orange en färg som jag tycker gör sig snygg i badrum med svart och vitt :) Måste även tipsa om H&Ms handukar, mjuka och sköna, bra kvalitet till lågt pris, och de finns i en uppsjö av snygga färger.Korgar och väggkorg från Åhlens. Handukar H&M, duschcreme samt body butter från body shop. Toalettsits IKEA.

Köket

Hejsan! Här hemma är det fullt upp med att plocka ihop grejer, ska nämligen stå på loppis nu på lördag, om ni bor i Norrköping kom förbi vet ja :) Kolla här! Har sjukt mycket grejer som jag hoppas att någon annan vill ha.

Igår körde jag och sambon en vårstädning. Det blev så fint och då tänkte jag att jag skulle visa lite från hemmet. I köket har jag gjort om lite och lite nya grejer har tillkommit, är sjukt nöjd. Ny diskmaskin och ny mikro samt lite inredning så klart ;)
Köpte en korg igår från världsbutken, de har så mycket fint där! Så bor ni här tycker jag definitivt att ni ska kolla där. Det blev en svart korg men det fanns jätte fina turkosa också...
RSS 2.0