Changes....

Hejsan! Mycket som händer just nu, ska eventuellt få ny boende situation då jag och min sambo separerat men vi får se. Antingen bor jag kvar och då är det lite möbler som ska inköpas eller så blir det ny lägenhet, spännande!

Det som definitivt ska köpas är en byrå och en klädställning, troligen blir det hedliga gamla IKEA. Här är lite inspiration.


Snyggt som tusan! Väldigt clean! Men det passar nog inte här så taket är så fint med stukatur så det vill jag inte förstöra.


Också sjukt snyggt, detta skulle jag verkligen kunna tänka mig, gamla rör som är vitmålade helt enkelt, en DIY kanske?

Men jag skulle ju heller  inte tacka nej till detta.... Underbart!

Källa: okänd

Så otroligt fint! Det ska bli jättekul att inreda sovrummet sen, vil definitvt ha en stoppad huvudgavel, känns lite lyxigt :) Här kommer ett sovrum som jag tycker är så fint, skulle vilja ha det lite så själv :)


Känns väldigt fräscht och lättstädat haha :)

Hoppas att ni blivit lite inspirerade, det var allt för idag :) Kram!


Klargrönt

Hejsan, läget? Nu har jag inte skrivit på ett tag så jag tänkte att det var på tiden nu. Vad har hänt på sistonde? Jo, jag fick godkänt på min c-uppsats här i dagarna, riktigt trevlig känsla.  I köket har det blivit fint och jag tror inte jag har visat det senaste så här kommer lite bilder... Gillar mitt "nya" kök, grönt är en sån härlig vårfärg och jag skulle gärna vilja ha en kudde i samma härliga klargröna färg. Älskar mina nya tavlor, det är kökshandukar från hm som jag ramat in, ramar från clas ohlsson. Ny kokbok också, leilas "one more slice", skymtar på hyllan på den första bilden. Bilderna är tagna vid olika tillfällen ifall ni undrar...hehe. Samt nya stolar, lite mer moderna än de jag hade före, jag gillar ju att blanda och jag tycker om konstraste mot den gamla kökssoffan. Vad tycks?Kram!

RSS 2.0