Den första snöflingan...

Idag landade det en snöflinga på min kind när jag var i Linköping runt 8-tiden. Trodde knappt det var sant! Nu går det fort och snart ligger det snö på backen, vid det här datumet nästa månad är marken vit. Jag tror bestämt att jag ska investera i en vinterjacka denna månad. Jag slängde min gammla för någon månad sen för att då blir jag ju tvungen att köpa ny (och det behövs verkligen!, inte nog att alla kläder är alldeles för stora då jag har gått ner ca. 2 storlekar, så var den väldigt gammal, har haft den sen jag var 17/18, haha!)

What else is new? - Halloween is comming up! Vad ska alla hitta på? Man måste ju ta vara på tillfället eftersom det är den enda gången på året som det är okej för vuxna att klä ut sig. Förra året så hade vi lite party här hemma och då var jag vampyr. Detta år så tänker jag nog vara någon zombie av något slag, förutsatt att jag blir bjuden på något för i år orkar jag inte fixa själv. Här är bilder från förra året:






Den sista bilden är helt klart bäst, skrattar bara jag ser den. Jag och Annika- som var discopingla (men på detta kort har hon inte sin afroperuk på). Detta var min pose hela kvällen (jag ville ju visa upp mina gaddar!), gissa om man får kramp i käkarna av att bita folk, det är slitsamt att vara vampyr... Därför tänkte jag alltså bytta etnicitet (kan man säga så?!) och bli Zombie denna halloween. Som en vandrande död har man ju inte så många förpliktelser. Föresten så känner jag mig faktiskt som en vissa tidiga morgonar (så säger man väl inte på "fin svenska" men detta är "bloggsvenska" så jag hoppas att ni förstår vad jag menar i alla fall).

Nu ska jag gå till kojs för imorgon är det plugg,plugg, plugg som gäller! Kram på er!


Pears

Hejsan. Idag har jag varit produktiv fast jag varit sjuk, städat, pluggat och lagat kanelpannkakor med rivna päron och grädde, det ni! Sen har jag gjort lite fint i köket också.















Hade gött allesammans!




Kitchen

Jag börjar med att säga Ursh! Jag har blivit sjuk igen, jag tycker det känns som om jag var sjuk nyss. Jag är helt genom förskyld och har typ tappat rösten men nu känns det som om det bara kan bli bättre.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig men jag tänkte visa ett fint kök först. Det här tyckte jag var fint, lite lagom modernt blandat med gammalt och framför allt- hemtrevligt! Jag kan bli lite trött på att alla bara ska ha vitt,vitt och vitt. Visst det är superfint men det blir lite tråkigt för min smak. Att lämna lite träfärgat tyckte jag var en schysst idé. Snart får jag en köksoffa också, en ljusgrå från tidigt 1900-tal. När vet jag inte för den befinner sig förnärvarande i Dalarna och det är lite klurrigt att få den hit men jag LÄNGTAR!



Bilden kommer från http://gruvgatan13.blogspot.com/

Nu ska jag som sagt sova! Kram!


Cookie junkie

Igår fick jag ett litet ryck och bakade massor kakor! Det kan ha något att göra med att jag har fått en jättefint kakfat av mamma som jag ville inviga :) Egentligen är jag ingen "fikamänniska", jag är mer av en "matmänniska", jag skulle välja grillad fläskfile över tårta vilken dag som helst! Men det är ju bra om man har lite i frysen om man får besök av "fikamänniskor" :)



Nu har jag sökt kurser till våren. Har sökt Pedagogik 2, grupprocesser med inriktning mot ledarskap, psykologi 2, litteraturvetenskap, och sociologi 2. Fast jag vet inte riktigt vad jag vill... Just nu vet jag att jag INTE vill plugga men det måste jag ändå för jag har ett seminarium på fredag. Kram hej




Thages dop

Igår var jag på lille Thages dop, min storebrors andra barn, i Sandviken. Det var jätte mysig att träffa la familia, det blir ju inte så ofta eftersom alla bor på sitt håll, men samtidigt så är det bra för då får man ju resa i Sverige lite och man hinner aldrig tröttna på varandra. :) Här är lite bilder från det fina dopet.



Ursöta Thage och Mollie, min bror Christoffer, hans Carro och min syster Lotta längst ut.


Vackra träd, jag älskar hösten, så mysig!



Efter dopet så åkte vi tillbaka till Stockholm och så mötte jag upp min barndomsvän Cornelia för en härlig utekväll. Här följer lite blandade bilder från kvällen, vi var bland annat på ett superskönt ställe som hette The Dubliners, en irlänsk pub. Där lyssnade vi på live-band, sjöng med i "whiskey in the jar", dansade riverdance och drack öl. Det var bland de bästa ute kvällarna i mitt liv, super kul verkligen.


Först satt vi och drack lite drinkar på ett ställe på Södermalm.

Super fina underbara Cornelia.

Jag och Mathilda.

Lite senare på The Dubliners.



Live band från Irland

Sångaren i bandet var snäll nog att erbjuda sig att ta kort på oss


Svettig av allt dansande, helt enkelt en toppen kväll. Sedan blev det hamburgare på Crave, sjukt goda hamburgare med riktigt kött.

Nu ska jag kolla på en film som vi hyrt och smaska chips med min älskling. God natt!


1 oktober 2010

Den 1 oktober 2010 var dagen då jag och min älskling förlovade oss, tjoho :) Älskar dig Andreas!



Igår hade vi en liten förlovningsmiddag här hemma. Det var jättetrevligt och maten blev lyckad.







Tyvärr så glömde jag att ta mer kort, haha. Till efterrätt så blev det lingon och kolapaj med kanelgrädde. Håll utkik på bloggen efter receptet. :)

Kram hej!


RSS 2.0