Purple is the way to go

Nu när hösten kommit så kände jag för lite uppfräschning i vardagsrummet så jag har plockat in några lila detaljer som jag tycker gör susen, såsom en ny duk från Hemtex, kuddar från Åhlens och några blommor. Så här blev det. Det blev mysigt precis som jag ville ha det och nu känns det mer "höst" här hemma. Vad tycks?
En helt vanlig dag, inget speciellt alls, och mulet är det också...

Nu har jag inte skrivit på ett tag så jag tänkte att det var dags för ett inlägg. Jag har dock haft goda anledningar till mitt tillfälliga uppehåll från bloggandets underbara värld; Jobb och plugg, och det i STORA mängder. Men, jag har även avsatt lite tid att fördriva på stan och shoppa, något som jag anser mig göra väldigt bra. Jag ska vissa allt någon dag, nja kanske inte allt... det blir nog lite tråkigt att kolla på bomullstopps och andra vardagliga nödvändigheter, men jag ska vissa mina guldkorn som jag hittat, skor, jacka, skinnbyxor och så vidare.

Imorgon blir en lång dag, många lektioner och plugg när jag kommer hem, men det är bara att härda ut, det kommer ljusare tider. Som på fredag tillexempel, då är det min och Andreas 3 års dag. Helt sjukt! Så fort det har gått men det är väl som de säger "det går fort när man har roligt" och roligt har man alltid med min älskling. Efter fredag kommer...vad? Jo, lördag förstås, och då ska vi ha lite middagsbjudning här hemma, det ser jag också fram emot.

Nä ni, nu ska jag plugga vidare.

My love - Sia

Här är vad som måste vara en av världens vackraste låtar, iallafall enligt mig.

Från Eclipse såklart! Nu ska jag laga mat, tacos blir det.


Good Morning!

Härlig söndags morgon va? Fast nu är det mer förmiddag. Det finns inget bättre än att vakna utvilad av att solen skinner in genom sovrumsfönstret. Jag har färgat håret förresten, ingen jättestor skillnad men nu är det mer mörkbrunt, och så har jag färgat ögonfransarna och ögonbryn, fast det var ett tag sen, ska göra om det snart. Det är så skönt för då behöver man inte använda något smink, om det inte är fest såklart :)

Funderar starkt på om jag ska klippa lugg, men det är bara ett problem, jag har ju lockigt hår! Är lite rädd för att luggen ska locka sig och bara se ful ut. Det finns ju hårspray i och för sig. Vad tycker ni?


Kram!


Vårt nya matsalsbord

Jag måste bara säga- Ursh! Ursh för att vara sjuk! Jag som trodde att jag hade klarat mig undan det, men NEJ, sån tur hade jag inte! ICKE! Så nu är jag förskyld som en elefant på nordpolen, har ont i halsen som en giraff i Sahara och feber som en strömming i en bastu. Ja då förstår ni läget. Föresten glömde jag att nämna att jag så j-vla ont i ryggen?! Det känns som om en 300-kilos ko har suttit på mig och min rygg är knäckt i tu! Jaja, nog med självömkan och djurliknelser.

Jag har ändå lyckats vara lite effektiv, mycket tack vare min nyfunna vän herr Ipren 400 mg! Jag har varit på IKEA och köpt matsalsbord och stolar, plus lite annat smått och gott. Städat och gjort fint här hemma, sorterat och slängt massor skit som jag inte vill ha. Man ska inte dra på sig massor, det blir bara jobbigt. Jag vill att mitt hem ska vara överskådligt, en plats för var sak och lättstädat annars mår jag inte bra psykiskt. Jag har märkt att jag blir stressad av att ha det stökigt. Men det varierar ju såklart från person till person. Vissa har inga som helst problem med att ha det rörigt, exempel min kära, älskade sambo. :)

Ikväll invigde vi vårt nya matsalsbord. Jag lagade en ny grej som blev riktigt gött om man får säga det själv. Det är skitkul att improvisera i köket. Fläskfilé med färsk tortellini med spenat och ricotta, ädelostsås till det =mums!
Jag är mycket nöjd! Man kan lägga i en i läggsskiva så får det plats sex personer, bra om man får gäster!

Kram hej!


RSS 2.0