Details...


Så vacker färg...

Och en betong ros... finns på claes ohlson


Bra saker kommer i två...

 Idag har jag varit på universitetet sen tagit en promenad och solat. Nu verkar det som om det härliga vädret är påväg tillbaka, hoppas,hoppas! Imorgon ska det i alla fall grillas, jag har redan lagt köttet i marinad så det lär ju vara väl marinerat.Här kommer lite mer bilder från i lördags, jag har inte haft tid att lägga ut dem.


Mmm...tacos med gott sällskap!

Nedan: två klänningar som jag beställt från H&M, den ljusblå ska jag ha på min brors bröllop i sommar och den korallrosa klänningen tänkte jag att jag kunde ha på nått annat bröllop (den kostade bara 200kr!) så se till att gifta er nu och bjud mig! :)

Den är så fin på, längtar tills jag får bära den...

Sommarfint

Nu har jag gjort lite sommarfint i vardagsrummet. Igår jag köpte rosor och nya sköna hem och njöt av att tentan var avklarad. Sedan blev det after school med några kurskamrater, vi åt mat på black lion inn och hade trevligt. Jag åt oxfilécarpacio på rödbeta med fetaostkräm till förätt och hängmörad ryggbiff med chilibea. Gött!

Idag har jag varit nere på stan och fick bland annat med mig en underbart fin buddah hem från Indiska. Gillar den skarpt!









Nu ska jag ha filmkväll med Annika! Kram!


Onsdag 25:e Mars

Åh så skönt det är att det är lön... Nu kan man ju unna sig saker igen :) Som till exempel hemmagjord pizza, som jag gjorde till middag igår.


Parmaskinka, fetaost, ruccola och pesto passar perfekt på pizza!

Nu har jag precis betalat räkningar och sen ska jag iväg och jobba, en effektiv dag helt enkelt.

Kram!


En vägg med minnen....

Hallo, hallo. Hur är läget med er? Jag har fullt upp just nu med plugg och jobb. Men lite njutning ska man ju klämma in också. Idag har jag förutom att tvätta och jobba även varit nere på stan en sväng med Annika. Jag har letat efter en klänning som jag kan ha på min brors bröllop i sommar, men förgäves... Men nu har jag beställt hem några från HM som jag ska prova, tre stycken närmare bestämt. Jag ska inte behålla alla men man måste ju se hur de sitter först, innan man bestämmer sig.

Jag har spikat upp lite bilder från vår Londonresa, jag har massor fina kvar och tanken är att tavelväggen ska växa sig större med tiden...

                            


         

Snälla bli min...

Nu ska jag strax iväg och jobba, ville bara dela denna låt. Sjukt bra! Den går på repeat här just nu!





Idag spelar IFK norrköping mot IFK göteborg! Go peking!


Kalas

Har nyss varit på 4-års kalas nere på gården. Mysigt. Andreas moster Tina, som också är vår granne, hade bakat hur mycket gott som helst så det slank ner en bit tårta. Ska dock träna strax så då går det ann.


Tinas kök som är färgsprakande som en regnbåge. Visst blir man glad av färg?

Annars så har jag legat ute i solen idag läst och fått färg... 


Den rosa scootern står på vår gård och jag tyckte det var en sån härlig färg att jag var tvungen att ta kort på den, undrar vem som susar runt på den.... Det blommar så fint på gården nu och inför kalaset så hade det hängts ballonger i träden.



Räkor och mys...

Idag så myste vi till det med räkor, älsklingen och jag. Det är ju så gott men man måste ju verkligen kämpa för maten, det är ju inte som annan mat som man bara kan skyfla in. Nej, man måste skala och skala... men det är det värt.




Annars så har jag varit på universitetet, städat och gått en lång promenad med Annika på kvällen. Jag har ju börjat med mitt "nyttiga" liv, haha. Det har gått riktigt bra i fyra dagar i alla fall. Inget godis, glass, läsk, skräpmat och så vidare och så har jag tränat i någon form varje dag. Det är kul för att jag har fått snabbt resultat, 2 kg redan. Jag håller en mat och tränningsdagbok och det är något som jag kan tipsa om, det är lättare att hålla koll då tycker jag. Jag tror att det går bra för att jag inte följer en strikt diet direkt, utan försöker att äta saker som är bra för fettförbränning och muskelbyggnad.

Min nya kost består till mesta del av; tonfisk, sallad, grapefrukt, ägg, mjölk, babyspenat, havregrynsgröt, kött, kyckling, grönsaker, avocado, nötter, turkisk yoghurt, chili och vitlök. Det är smaker som jag älskar så det går verkligen ingen nöd på mig. Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen... den känns väldigt lockande, trött som jag är.

Kram!

Många på en plats


Så här ser det ut just nu hemma hos...




Lite mer vitt har fått flytta in i vardagsrummet i form av kuddar nu till den varma årstiden, det känns fräscht. Fortfarande mycket guld och naturfärger i övrigt men man kan ju inte ända väggarna inför varje årstid.. Jag tycker nog att matsalsgruppen och kuddarna i vitt hjälper till att lätta upp intrycket dock.



Ett tips är att samla alla dina ljustakar på en plats, då blir det mer pampigt och mer av en installation än om de är utsprida. Det tycker i alla fall jag är snyggt, sen har jag satt dem framför en spegel också och det gör att det ser ut som om det vore ännu fler. Blanda gärna udda ljusstakar, det tycker jag är charmigt.


Det var allt för denna gång. Kram!


Strömmen

Ännu en underbar dag. Imorse gick jag runt strömmen med Annika, sedan iväg till föreläsning. På kvällen så blev det sola, träna & plugg.

Bilder från idag...







Imorgon blir det en heldag på universitetet med grupparbete. Så nu blir det hopp i säng! Kram


Snapshots...

Nyss, glass och mys på gården i värmen!


Utanför oss. En JÄTTE glass som är större än Andreas.



Soliga hälsningar från Norrköping!


Blomsterprakt

Jag måste bara börja med att säga, vilket underbart väder! Jag har gått i shorts idag och solat benen. Det är så härligt med alla utslagna träd och blommor. Min absoluta favorit är Magnolian, så vacker!


Vilken är er favorit blomma? Synd bara att jag inte kan ta in den och ställa några grenar i en vas... Man kan ju men jag tror inte allemansrätten gäller inne i stan och på levande träd.

Här kommer lite bilder från den nymålade hallen.





Lite tråkig är ju hallen just nu men när jag har fått i ordning allt så blir det toppen! En randig matta ska dit, ny vit hatthylla, nya korgar, en taklampa och helst också ett skoskåp så får man lite förvaring också.

Kram



Bedroom

Helgen går jämt för fort! Fast jag jobbade ju både fredag och lördag så det blev ju bara en dag ledigt för min del. Idag så har jag i alla fall varit nere på stan och hämtat vår nya taklampa. Så här blev den!


Jag börjar få det som jag vill ha det nu här hemma. Hallen är färdigmålad och den ska ni få se snart. Det som jag vill göra nu är att tapetsera sovrummet med en vit/grårandig tapet. Men det dröjer nog ett tag. Till efter sommaren säkert.

Sedan har jag styrt lite, städat och så... På kvällen så grillade vi nere på gården med grannarna, för mig och Andreas så blev det hemmagjorda hamburgare och aiolipotatis denna gång, mums! Tyvärr blev det inga bilder, dumma opålitliga kamera.

Imorgon så är det som sagt en ny vecka och då börjar jag en ny kurs. Spännande, hoppas att den är intressant. Den handlar om coaching. Så nu ska jag hoppa i säng så att jag är hyfsat pigg imorgon. Kram!


Buissy, buissy...

Hallå bloggen. Just nu har jag hur mycket som helst... Eller åtminstonde känns det som det. Det är lite smått kaos här hemma med hallen under renovering och jackor i soffan. Tvätt överallt som måste vikas, usch, så inget vidare att ta kort på alltså :). Vi har ett arbete i skolan just nu som ska vara inne på fredag och det sitter jag och skriver på som mest... Vill bara vara klar så att man kan börja leva! Man blir ju helt inne i plugg i vissa perioder och då är det ända man gör att sova, läsa och skriva.

Provade lite av mitt fina smink från make-up store som jag köpte här om dagen.







Vi var hemma hos Annika och åt vietnamesiska sommarrullar i förgår. På bilden ser vi lite av tillbehören, rispapper, kyckling, svamp o.s.v.

Nu ska jag skramla fram något gott att äta ur skafferiet. Kram!


RSS 2.0