Zinkhus

I tisdags var jag på Ullared och oj vad det shoppades ;) Nej då, så farligt blev det ej men jag fick mycket med mig hem. Nästan alla julklappar är köpta och det blev en hel del köksgrejer. Jag tänkte visa lite som jag köpte men jag portionerar ut det lite :)

Det blev bland annat en hissgardin till köket och jag är super nöjd!Och ett efterlängtat Zinkhus! kostade bara 69 kr! Det är inte dåligt det...



  

I helgen så är det ju Halloween, är det något ni firar? Jag tycker att det är skojigt att klä ut sig men jag skulle säkert fira mer om jag hade barn. Lite ska jag dock uppmärksamma halloween, för imorgon så kommer min vän Annika hit och då ska vi ha skräckfilmskväll och mys med eventuellt lite vin. Det är mina planer för helgen det. Kram!




Vinterkänsla med älghorn

Hejsan! Har er helg varit bra? Det har min, i lördags så var vi ute hos svärmor och åt tacos, mysigt! Med mig hem fick jag ett älghorn som hittades i deras garage. Det har jag velat ha länge och det passar perfekt nu under den mörka årstiden. Jag har även fått hem ett nytillskott till min kuddfamilj. Kommer ni ihåg min isbjörnskudde? Nu har han fått en kompis, en ren (eller är det kanske en hjort?, hur som helst så har renen Einar fått flytta in i min kökssoffa. Runt jul blir jag helt galen i den vintriga känslan med fårfällsplädar och renmotiv, hehe.



Imorgon bär det av till det stora varuhuset i ullared, då hoppas jag bland annat på att hitta vita, grå och silvriga julsaker för jag har bestämt mig för den svala vintriga känslan i granen i år, förra året var det guld som gällde. Kram!


Tips för er som ska till Ullared i höst/vinter

Hejsan! Idag är jag pojkvänsfri och det känns tråkigt, han är nämligen på planeringsdag med jobbet, vilket innebär att jag får ligga i soffan ensam ikväll. Bättre blir det ju inte utav att jag har utlyst ett godisförbud för mig själv...Attans, det hade ju suttit perfekt med lite godis nu framför tv. Jag har dock haft besök idag av några vänner, det är ju alltid trevligt.

Nu är det inte alls långt kvar tills jag åker till Ullared, eller rättare sagt Gekås. Den tjugofemte åker jag och jag ser fram emot det som tusan. Det känns lite som julafton även om jag får betala för mina "julklappar" själv, hehe. Jag tänker hålla det på en rimlig nivå dock och inte go bananas på heminredningsavdelningen som jag gjorde för två år sen, hehe. Nej, denna gång ska jag köpa julklappar och lite nödvändiga köksgrejer och sängkläder.

Visste ni att Ullared har en blogg? Här är ett collage med mina favoriter från ullared just nu, dock skriver de inte ut priser. Bilder lånade från ullaredsbloggen.  

                                
Ovan ifrån;

*Snygg modern lampa med vad som ser ut att vara vitt garn, hoppas det i allafall :) Stickat är ju en het trend inom inredning just nu.

*Snygga svarta och vita fotoramar kommer jag nog investera i när jag är på Gekås eftersom jag har tänkt att låta min lilla fotovägg bli en stoor fotovägg.

*Snygg JUL-ljustake som jag kommer lägga vantarna på om de finns kvar.

*Plåtburkar med vintage-tomtetryck som passar perfekt att lägga hemmagjort julgodis i och ge bort i present!

*Ekologiska och miljövänliga sminkborstar, snygg med gott samvete helt enkelt. Det skulle ialla fall jag vilja ha i julklapp,

* Snygg stickad tröja och väska! Får se om det blir några klädköp när jag är där, är ju främst ute efter inredning men man vet aldrig ;)

Föresten, jag har en fråga, är det någon av mina läsare som bor i närheten av Ullared och i så fall, tröttnar ni på det eller är ni där flera gånger i månaden för att göra kap? :)


Hoppas att ni har en bra helg och att Ullared sponsrar mig nu när jag har tipsat så bra ;) Hehe. Kram!


Rockfest!

Igår var det rockfest hemma hos min vän Tessan och hennes sambo. Kvällen var dedikerad till Metallica och förfesten började med att vi kollade på "The big 4" konserten från ullevi i sommras. Sedan bjöds det på lite mat och rockiga tillbehör som ölkorv och chips :) Det var en riktigt trevlig kväll som avslutades med korv med bröd i Tessans kök och sedan tog jag taxi hem vid 2-tiden. Kul med tema-fester om ni frågar mig!

Jag var tuff så in i tusan med höga svarta stövlar, sotade ögon och fejk tattoos. Alltså "gnuggisar", hehe.... Är man inte tuff på riktigt kan man ju fejka det för en kväll. :)




Hoppas att ni har en bra söndag, jag ska bara slappa!


Hallen

Här kommer lite bilder som jag knäppte i vår hall här om dagen...


Har ni en tråkigvägg så är en väggdekoration ett lätt sätt att förändra. Den som jag har kommer från Clas Ohlson och kostade 89 kr om jag ej minns fel. Ett billigt sätt att förändra en helvägg!

Färgern som jag har valt i hallen är som ni ser svart, vitt och brunt för jag anser att eftersom hallen leder in till alla rum så ska den vara neutral och passa ihop med allt. Den svartvita mattan kommer från hemtex och ger hallen lite attityd om du frågar mig. De vertikala ränderna hjälper även till att bredda hallen och stoppar rusande energi. Tänk er tillexempel om man tog bort mattan och stolen? Då skulle det inte alls kännas hemtrevligt utan bara kallt och tråkigt.


Under spegeln så vill jag ha en skänk som är hög men som inte är så djup, ungefär i denna stilen.... fast helst svart :)


Denna är från ellos.se och kostar 1199 kr.


Vardagslyx!

Gårkvällen bestod av nybakade scones med björnbärssylt och nya Elle interiör, det är vardagslyx det!




Vackra höst!

Nu är en ny vecka igång igen och jäklar vad snabbt det går, för nu är det ju riktigt kallt ute. Elementen går på högvarv här hemma, nästan för varmt... ska nog skruva ner lite för jag gillar fortfarande att ha fönsterna öppna för den friska luftens skull och då blir ju elementen glödheta.

Vi fick hem Linas matkasse igår och dagens rätt blev Rödspätta med dill-och philadelphiafyllning och potatismos. Fisk är ju inte min grej egentligen men det var faktiskt gott... Inget jag skulle gå och längta efter kanske men definitivt god vardagsmat. Idag stod min sambo för matlagningen så imorgon är det min tur.

Om ni vill testa Linas matkasse så får ni gärna ange min kod när ni beställer: K899534
Då får jag poäng för att jag har tipsat någon och NI får en extra fruktpåse (värde 109 kr) utöver den vanliga mat påsen. Första gången kostar den 499 för 5 middagar för 4 personer. Hittills har vi varit väldigt nöjda.

Rödspättan som vi åt idag fick jag ingen bild på för vi var hungriga som vargar och jag känner att min sambo blir trött på mig då jag ofta utbrister "Nej! vänta jag måste ju ta ett kort till bloggen" Haha! "Den där jäkla bloggen" tänker han kanske... :) Men eftersom jag känner att varje text behöver en bild som sällskap så tänkte jag visa några kort som jag tog när jag hälsade på min familj i Järvsö (Hälsingland) och Rättvik (Dalarna) förra veckan.




Kram!




I landet...

När jag var uppe hos min syster i Rättvik så hjälpte jag henne plantera lite i landet. Då fick jag verkligen användning av mina hunter stövlar, de är bäst helt enkelt för att garantera torra och varma fötter en regnig höst, jag bor i princip i dem!



Det här är alltså inte bara pose-bilder utan jag planterar faktiskt, kände att jag ville understryka det, hehe.

Kram!




Höstfint i köket

Eftersom jag har legat lite på latsidan med inläggen på sista tiden så kommer här mitt andra inlägg idag ;)
Jag ska skärpa mig, jag lovar :)

Idag har min pappa och hans sambo varit här och fikat, jättemysigt! Det bjöds på ananaspaj efter svärmors recept och jag fick minsann både blommor och en lyxig olivolja. Eller det var såklart till både Andreas och mig... Andreas var noga med att poängtera att halva olivoljan var hans ;) Haha, jag vet inte om han har några storslagna planer för sin halvliter olivolja men roligt var det ialla fall.



Vacka höstfärger! Att lök kan vara så vacker, det är konstigt...




Naturkänsla inne...

Börjar med att säga att jag har varit iväg ett tag hos min familj som bor uppåt landet, det vill säga i Järvsö och Rättvik. Så det har blivit en liten miniturné i Sverige och gud vilket vackert land vi bor i! Så mycket som finns att se och upptäcka. I vissa delar av landet ligger det redan snö men här i Norrköping så har träden fullt upp med att byta från sommar till höstskrud. Så här på hösten gillar man ju att gosa ner sig i soffan med mysiga kuddar och plädar, eller hur?

Här är lite höstnytt som fått flytta in, eller egentligen så är det lite vinterbetonat men jag är ute i god tid helt enkelt ;)


På bilderna ser ni en drömfångare som jag köpte när jag var i Ljusdal, en vit korg från Åhlens, Isbjörnskudde från Åhlens och en pälskudde från hemtex. Jag gillar verkligen naturkänsla i inredning och det är det som jag har försökt skapa här.

Hoppas allt är bra med er? Idag firar jag och min älskling förlovning och 4 års dag. För att fira ska vi gå och se jägarna 2 på bio, har ni sett den? Hoppas att den lever upp till mina förväntningar...


Kram!


RSS 2.0