Söndag

Hejsan. Ville bara titta in en snabbis och säga hej! Jag har inte haft tid att ta några inspirerande inredningsbilder så ni får nöja er med den vacka vyn av industrilandskapet här i Norrköping som jag tog här om veckan.

I helgen har jag varit i Stockholm och hejat fram min syster som sprang Lidingöloppet, inte illa, hela 30 km! Sen har jag köpt nya träningskläder så nu känner jag mig fin på gymmet. Imorse gav jag mig ut och sprang 3 km, just nu ställer jag mig frågan hur man kan orka springa 10 gånger så långt, puh... Men det ska nog bli ordning på mig med ska ni se. :)Nu ska jag suga ut den sista musten ur helgen. kram!


Skogens guld

Igår köpte jag kantareller nere på torget som den äkta stadsbo jag är haha, men det smakade lika gott för det och jag låtsades att det var jag som hade plockat dem. Sen köpte jag en snygg betongskål och en filt från hemtex också, det är ju livsfarligt att gå in där...Kommer nästan alltid ut med något. Som tur var var det halva priset på filten så det blev billigt.
Nu ska jag stax iväg och jobba natt. Kram!


Stickat & Skandinaviskt

Jag kan säga som så att jag har helt snöat in på renar. Vet inte varför men jag vill bara fylla mitt hem med inspiration från naturen denna höst/vinter. Jag har gjort en liten kollage med saker som jag gillar och som gärna får flytta in hemma hos oss. Åh jag bara älskar vintern, blir helt lyrisk när jag tänker på alla inredningsmöjligheter, hehe.(I kollaget produkter och inspobilder från; By Nord, Himla, H&M Home, Åhlens)Svala dova färgskalor, så snyggt... Stickat är ju väldigt inne just nu och men enligt mig är det ingen modefluga utan fungerar varje år under den kalla årstiden. Därför känns det helt ok att investera i lite plädar osv. Jag har sett att Hemtex har mycket snygga stickade grejer just nu för er som också tycker att det är snyggt. Jag bjuder på en till Inspo bild från det ursnygga märket By Nord (synd att det är så dyrt bara...)

Ha det gott! Kram!


Sista sommardagen?

Här kommer några bilder på hur jag såg ut i lördags på Andreas familjs släktträff, det var en riktig somrig dag. Klänningen kommer från Monki och är en klar favorit i garderoben.  Jag tänker av någon konstig anledning på Lilla My när jag ser den, ni vet från Mumin? hehe. Hursom helst skorna är från Vagabond och kommer användas flitigt framöver tillsammans med stumpbyxor i varierande färgen. De som jag har på mig här kommer från H&M och är lite festliga tycker jag, inget jag skulle dra på mig till vardags... då blir det stickat istället :)
Och den sista bilden tycker jag är så rolig, det ser ut som om jag ska lyfta från marken vilken sekund som helst :)
Friday Night Lights

Var som sagt ute i fredags och hade faktiskt det riktigt trevligt. Har egentligen inte så mycket att säga utan vill bara ha en ursäkt att lägga upp en bild på mig och min vän Annika, ibland är det så kul att fixa till kort lite. :)
Har ni en trevlig tisdag för övrigt? Här i Norrköping är det nästan storm, och jag måste ta mig ut för att handla usch... jag får väl hålla i hatten så att den inte blåser iväg...vilket påminner mig...Jag har köpt en hatt (!) hehe. Lite ovanligt men snyggt tycker ialla fall jag.

Kram!


New Colour

Hejsan! Helgen som har gått har varit både rolig ocg tråkigt. Det roliga bestod av en utekväll i fredags med min vän Annika och Släktträff i Söderköping med min sambos familj. Det tråkiga bestod eller rättare sagt består av att jag har blivit sjuk. Inte roligt alls... Ingen förskyldning ännu (tack gode... det är det värsta jag vet) utan feber och huvudvärk enbart. Hoppas att det inte är något långvarigt eftersom jag är tränningssugen som bara den.

Ni har ju inte fått se min nya hårfärg så här är den ;)Rödbrun skulle jag kalla den och den känns höstig och fin, till våren ska jag ljusa upp håret ännu mer men nu ska det få "vila" ett tag.Industrilandskapet

Här kommer några bilder som jag tog i söndags när jag tog en kvällspromenad i det vackra industrilandskapet... jag äger ingen superkamera men jag tycker att det går att ta hyfsade bilder ändå, är ljuset bra och motivet såhär vackert, hur kan det bli fel?

Och så jag på en liten kant... Idag har jag förresten varit hos frisören i flera timmar, jag har nämligen färgat håret! Jag är himla nöjd faktiskt. Ni får se resultatet imorgon :)

Linas matkasse

Nu är det dags att utvärdera en vecka med Linas matkasse. Vi är helnöjda och kommer att köra på det flera gånger men inte två veckor i månaden som man normalt får, det känns lite mycket för oss eftersom vi får mycket mat över att frysa in då det är beräknat för 4 personer. Men vi tänkte köra en vecka i månaden och avboka de andra leveranserna, smidigt att man kan styra lite som man känner. Prova vet ja!

Här är lite av det som jag lagat i veckan...Och....Mums! Andreas favorit var kycklingen, traditionell som han är, och min var den mozarellafyllda lövbiffen som jag gjorde härom dagen!
RSS 2.0