Kryssning någon?

Det var så himla länge sen jag åkte på kryssning och det är ju faktiskt ganska kul, ett skönt avbrott från vardagen sådär. Bufféen är ju det bästa..Mmm... :) Vi har ju gratis biljetter men det är ju en fråga om tid också... När ska man ha tid att göra alla roliga saker som man vill?



En sväng på stan...

Idag har jag varit på stan och shoppat, jippi va skojigt! Jag vet inte om alla snygga kläder gömde sig igår när jag var på stan men idag var dom där ialla fall och några utvalda plagg fick följa med hem för att bo i min garderob. Jag köpte en svart kjol och en svart sidenklänning från gina tricot, leggings, en klänning och en rosa tubtopp från Vila och en stickad kofta från cubus.






Så nu är jag nöjd och belåten :) Nu har jag inhandlat klänning till på fredag, det lutar åt den mönstrade klänningen för den sitter inte så hårt runt magen och det blir säkert jätte god mat för Emmas pojkvän är kock. Nu ska jag bara köpa dricka och en present till födelsebarnet.

Ikväll blir det ensamt för Andreas har jour och imorgon har jag jour så vi missar precis varandra. Så kan det gå. På fredag slutar jag 10.30 och 13.00 ska jag hämta upp nycklarna till lägenheten! YES!! Äntligen, som vi har längtat...

Kram


Looking for a dress...

Imorgon kommer äntligen lönen som har varit försvunnen, tack och lov, trodde att den var borta för gott. På Fredag ska jag på fest hem till Emma för lite födelsedagsfirande, det blir säkert jätte skoj! Ser fram emot det. Jag var nere på stan idag och kolla lite efter en klänning men det är helt tomt, så himla tråkigt att shoppa i norrköping när man inte ens kan få tag på en duglig partyklänning. Ursh, fy och blä vad tråkigt. Jag och Annika funderar på om man skulle ta en sväng upp till Sthlm där utbudet är betydligt större. Jag är ju himla sugen på att gå på "grönan" också, sen kan man ju passa på att hälsa på brorsan så slår man ju TRE flugor i en smäll.

Andreas fick gratisbiljetter till kryssning av mamma så det får vi ta och göra också, fast det är ingen brådska direkt, de räcker till 2011 eller något.

Tillbaka till problemet med klänningen igen, jag har hittat jätte många fina på internet men de hinner ju inte komma i tid så det är ju ingen idé. Jag ska ta en sväng ner imorgon igen tänkte jag...nån måste jag väl hitta.


                                                               

                                                   

                                                    
Alla ovan från Nelly.se


                                                               

De sista tre är från asos.com. Den sista vita är ju så grymt fin att man skulle vilja gifta sig i den!

Hej då så länge.... Kram 
                                           

Drawings...

Jag sa ju att jag skulle lägga upp de teckningar jag hittade, man hittar ju lite grejer när man håller på att packa. Det är lite roligt, vissa är från när jag gick i 9:an! Det var ett tag sen det...



Packningen går inte sådär jätte bra, upptäckte till min stora fasa att vi inte har några kartonger! Packar för nuvarande i papperskassar, och så har jag inga tidningspapper så jag kan inte packa porslin heller.... äh det löser sig nog. Håller på att tvätta också som bara tusan, bäst att passa på medans man har tvättmaskin i lägenheten.

Nu ska jag fortsätta att hänga tvätt, tog bara en liten paus. Förresten har jag sagt att jag kom in på utbildningen jag sökt? Beteendevetenskap. Kul, den 17 augusti börjar jag. Det är i linköping så jag får pendla men det är okej...

Kram /
         


Ny header!

jag gjorde en ny header med några av mina teckningar, tänkte att jag skulle lägga upp dem jag hittar imorgon btw. Blev den snyggare eller blev det för rörigt?
 

den nya...

den gamla...

...och den äldsta.

Jag vet inte om jag ens vill ha mig själv i headern men alla har ju det så det är väl någon sorts standar.

Just nu sitter jag och väntar på att Andreas ska komma hem, borde vara vilken minut som helst. Jag kanske borde klura ut en bra ställe och gömma mig och skrämma honom, jag måste ge igen lite för han skrämmer jämt mig när jag står i duschen, ni vet dusch-scenen i Alfred Hitchcocks Pshyco. Skojigt värre :)

                                               


Kram /
               

Lite höstshopping...

Låter det konstigt att säga att man längtar till hösten? Det är ju så vackert när löven faller och man kan klä sig i mysiga mössor och burra in sig i stora halsdukar och sitta och mysa i soffan med en kopp te och kolla på film medans regnet smattrar mot fönstret. Det är ju ändå så tråkigt väder nu, antingen ska det vara riktig sommar med uppåt 25 grader varje dag och strålande sol och långa ljusa nätter eller så kan det kvitta. Jag vill inte ha någon halvdann sommar!

Så jag har beställt lite till höstgarderoben från hm, eller rättare sagt försöker beställa, det står att det är tekniskt fel hela tiden, väldigt irriterande, men så småningom går det väl.

Det här är det jag hittade iallafall.


                                                      


                                                           
Snyggt va? Jag tycker de svarta skorna är så himla snygga, mina fötter längtar att vistas i dem.

 Puss hej!


Dalarna

Hej, hej, hej. Jag har tänkt att skriva men det har inte funnits något tangentbord, jo det är faktiskt sant. Viserligen skulle jag kunna använda min laptop men jag orkar inte sätta igång den, (höjden av lathet!). Igår kväll var vi på bio (jag och Andreas) och såg Harry Potter så klart. Den var bra men jag blev lite besviken men jag antar att man alltid blir det när man har läst boken och har det att jämföra med.  Boken är tusen gånger bättre.

Nu längtar jag som f**n tills vi flyttar,det ska bli så himla skönt. När jag var i dalarna så fixade jag lite möbler som jag ska ha.

  
Bordet före och efter jag målat det, och så stolen som jag klätt om.

Det kommer bli jätte bra, jag ska måla köksbordet snart också tänkte jag, nu har jag ju fått in tekniken.

När jag var i dalarna hos mamma så fixade vi lite loppis i det gamla kallförådet, det har varit en lanthandel förr så vi hittade jätte fina gamla saker, tillexempel damunderkläder från 50-talet, helt oanvända såklart :) Och knappar från Gusum, lite roligt.

 





De sista bilderna är jag som tar kort på skyltfönsterna som jag och mamma fixat.

När vi städade källaren hittade vi en väldigt rolig grej, eller åtminstonde tyckte en av oss att det var roligt. En mumifierad mus!


Vem vet, den kanske också är från 50-talet?

En dag när jag öppnade ytterdörren hade vi oväntat besök. Nämligen....


Och så lite bilder från när vi åkte motorcykel, vi åkte 16 mil och bilderna är från siljansnäs.



Kram/
                  


Nu e' jag hemma!

2 veckor senare och jag är tillbaka från dalarna. Det har varit skönt att komma iväg lite men nu är det härligt att vara hemma igen med min älskling. Vad har jag hittat på då? Jo jag har hjälpt mamma med huset lite och sen har jag målat möbler och klätt om en stol som jag ska ha, och så har jag åkt motorcykel. Skojigt!






Det här är bilder på bysjön som ligger precis nedanför mammas hus.
Jag lägger upp lite mer bilder senare, nu ska jag diska.

Kram hej!

Nu drar jag till Dalarna!

Idag har vi firat min älskling som fyllde 25 i lördags. Grattis hjärtat! Och så har jag packat för imorgon (måndag) åker jag till dalarna, Rättvik närmare bestämt, på obestämd tid. Jag kommer hem när längtan efter Andreas blir för stor. Så hej så länge, ska försöka uppdatera men jag lovar inget. Kram
 
                                                                                                     

Nytt i garderoben

Jag har varit och handlat lite på rean, det är ju nästan rea i hela stan så då får man passa på.



Tygskor (som är mina favoritskor) är verkligen en förbrukningsvara, så det behövdes.



Och ett enkelt vitt linne.



Jag gillar verkligen armband, kan inte få för många!



Och så en blå cardigan!

Tjoho! God natt på er! Kram

Högtryck!


Det har varit alldeles för varmt att sitta framför datorn och blogga så här är en sammanfattning i bilder av jag har hittat på!













Trots att jag gnällde hela tiden över hur kallt det var så skulle jag f** i mig bada! Annika var dock en riktig landkrabba! :)


Idag har jag varit duktig och uträtat ärrenden, har bland annat varit på banken och fixat hemförsäkring.  Oj,oj vad vuxen man är nu :) Snart kanske jag till och med börjar dricka kaffe?! Nej, det var att ta i, jag håller mig till saft!


RSS 2.0