Humorsverige

Säga vad man vill om Sverige men vi har fan sjukt många bra komiker, Johan Rheborg, Johan Glans och Magnus Betner för att bara nämna några. Det är kul med alla nykomlingar på humorscenen också, som t.ex Björn Gustavsson (aktuell i Melodifestivalen) och Sissela Benn som spelar Filippa Bark i "Centralskolan".

Jag och min pojkvän gillar "Centralskolan skarpt, det är så klockrena karaktärer! Andreas (hjälpläraren) är helt klart bäst. Om du sett "Centralskolan" vet du vad jag snackar om, om inte, se den!

Sveriges roligaste humorprogram just nu står enligt mig mellan "Centralskolan"(SVT 1) och "Hjälp" (TV4). Tänkte bjuda på ett klipp ur "Hjälp" ( ja, jag vet, jag är en Youtube-nörd, men det är ju så kul!) där Johan Rheborgs karaktär "Örjan", som har problem med sin ilska, får ett utbrott på en flicka som säljer majblommor och en kassör på ICA. Klippet är ganska långt men håll ut! Det bästa kommer på slutet, jag lovar! :D


Liverpool, I love you, I do.

Skön seger mot Inter igår. Mycket tur förstås men inte mig emot om det leder till en seger. Kolla in klippet under, så härlig stämmning. "The kop" sjunger " you'll never walk alone" några minuter före kick off av Champions leage semi finalen mot Chelsea, som Liverpool senare vinner med 1-0. Lite irriterande att Chelsea fans sjunger "we are the champions" i bakgrunden men maffigt ändå.


Dagens tankeställare...


Hur vet man att en penna med osynligt bläck är slut?

image6

Sverige, Sverige, fosterland...

Ja, jag vet att det är ett gammalt klipp men jag kände att budskapet passade ypperligt. idag.
 Jag håller med dig Johan Glans! Hihi ,så roligt! :D

Jag vill ha...

image4

  • Jeans - Cheap Monday
  • T-shirt - halens
  • Väska - Friis & CO
  • Sneakers - Fred Perry
  • Pumps - Replay
  • Parfym - DKNY Red Delicious Woman
  • Nagellack - OPI "big apple red"


80-talet ringde, de vill ha tillbaka sin klänning!För ett tag sen var jag inne på aftonbladets hemsida och såg då ett förträffligt bevis på att man inte ska förlita sig på modeexperternas råd.

image3

Klänningen är ju sååå hemsk! Jag förstår inte, Sofi? I egenskap av modeexpert och stilikon, snälla förklara hur du tänkte? Jag fattar ingeting, dålig passform som inte gör någoting för kroppen, om man inte vill ha bredare axlar det vill säga. De stora rosorna tycker jag ser ut som utsmettade mensfläckar?

"Har du vägarna förbi butiken Scoop i Meatpacking District så får du inte missa den här underbara klänningen. Den är på rea! Har du en storlek M, slå till "

Så stod det under bilden, mitt svar till detta är - Rea? No shit Charlie! Det finns en anledning till att dom rear ut den också.

 Att hon blivit utsed till "Sveriges bäst klädda kvinna" gör ju att hon har lite samhällsansvar.
Visst, om du vill ha på dig en sån klänning -go ahead! men rekomendera för helvete inte folk att köpa den. Om jag ser någon gå runt i den här klänningen, så är det ditt fel Sofi!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/snapshots/

Sjukt kul klipp

Det roligaste jag sett på länge, spana in klippet, det är fan sjukt kul med dialekter! :D

Är det konstigt att man inte har förtroende för polisen längre? ;)

Nu tar jag bloggens oskuld...

Hej för allra första gången! Äntligen igång och skriver efter att ha suttit ett tag och klurat med designen. Efter lite knep och knåp så blev alltså slutresultatet så här- väldigt rosa! Bloggen kanske snart får en make-over, vet inte om jag är så rosa?Känns som om jag är mer grön? Prickarna stämmer iallafall utmärkt ;)

Ikväll är det fredag, och hemma hos mig är pizza och fredagar en självklar kombination. Nu snackar vi inte om någon flottig köp-pizza utan hemmagjord från scratch såklart! Billigt & Gott! kan det bli bättre?

Att man sedan slipper att sitta och oroa sig över innehållet i den där vitsåsen på kebabpizzan som man har på tallriken framför sig kan ju inte vara ett minus... eller är det bara jag som tänker så sjuka tankar? Hur som helst- om man gör det själv vet man iallafall vad man stoppar i sig.

Nu luktar det gudomligt gott från köket, måste kila och titta till min pizza. Ha det!

RSS 2.0