Baddax!

Nu sitter jag och väntar på Annika som ska komma och hämta mig och så ska vi åka och bada,  äntligen! Det blir första gången i år för mig. Jag skriver sen och lägger kanske upp lite bilder. Hejsvejs!


Dansa så går tiden fortare?

Som ni säkert vet har ju Michael Jackson avlidit och som en hyllning till honom har 1500  fångar i ett filipinskt fängelse gjort koregrafin till "Thriller" . De tränade tydligen i nio timmar också, där snackar vi diciplin! Jag tyckte det var ett utmärkt sätt att fördriva tiden i fängelse. Kanske vore något som Sverige kan snappa upp? Tänk dig typ Thomas Qvick dansa runt som en zombie...


Man blir tydligen arg av för mycket sol...

Vilket fint väder det har varit på sistonde, jätte skönt! Idag har jag varit på stan med Andreas och sen har jag legat och solat i folkparken.





Jag ser arg ut men det är jag inte, bara väldigt trött av solen, jag gick och la mig i skuggan till slut. Sen såg jag såklart matchen, åh va ledsen jag blev när Sverige missade på straffar, England förtjänade det inte, ursh och blää.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska jobba imorgon. God natt, Kram.


Skojigt värre...

Nu har jag gjort nåt nyttigt, nämligen dammsugit. Men det var inte det som jag tänkte skriva om även om det är mycket intressant. Jag tänkte bjuda på en strip från min favorit serie nämligen Wulffmorgenthaler, så oförskämt roligt och stundvist brutalt.



Här hittar ni fler: http://www.wulffmorgenthaler.com/

Midsommar

Midsommar var jätte mysig, vi var ute hos Andreas mamma och grillade. Tur med vädret också... det kom lite små skurar men det gjorde inget för vi hade tält.






Och så åt vi jordgubbstårta, mums!

Annars har jag inte hittat på så mycket... tiden går så sakta tycker jag och dagarna flytter ihop, kommer inte riktigt ihåg vad jag har gjort.

Idag har jag dock legat och solat i parken med Annika och läst bok, jag har redan hunnit med två böcker och nu börjar jag med min tredje. Det känns som att det är en vettigare sysselsättning än att kolla på TV hela tiden så att hjärnan smälter. Jag ska väl börja packa snart inför flytten (Längtar!) och jag borde städa men jag har ingen motivation. När man har all tid i världen tenderar jag att skjuta upp saker som inte är så roliga.

Nu ska jag göra nåt roligt och sen ska jag göra något nyttigt och tråkigt (typ diska) . Kram

Student ♥

Nu är det över. Tog studenten i torsdags och hade avslutning i skolan igår. Det känns lite konstigt på något sätt...

Studentdagen var underbar. Vi hade jätte tur med vädret och det var soligt hela dagen. Det kunde inte ha blivit bättre. Att åka flak var skitroligt men bäst var det ändå att träffa familjen. Jag hade ju önskat mig resebidrag så att jag och Andreas kan åka till Vietnam (jag tror det blir Vietnam i alla fall, vi har väl inte hundra procentigt bestämt oss men till Asien vill vi i alla fall) och det fick jag så vi kan säkert åka till våren. Tack så mycket allihopa!

Sen fick jag en digital kamera av pappa också, super bra för jag hade ingen! Och så fick jag ett jätte fint halsband av Andreas mormor och morfar, det hade jag på mig igår på skolavslutningen. Mamma hade verkligen fixat min studentfest bra och jag är jätte nöjd med min student. ♥



Igår var det skolavslutning och det bjöds på tårta och grejer uppe på vrinnevi och så fick vi våra betyg. Sedan bar det av ner mot renströmen där Kungsgårdsgymnasiet alltid har sina avslutningar. Det delades ut Premium och jag blev jätte chockad när jag hörde mitt namn, det hade jag inte förväntat mig men det är alltid roligt med uppskattning när man har kämpat hårt.

Här kommer lite bilder också....


Lasse var jätte snäll och kom och hämtade mig efter flakturen.






Klassen!

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och bara slappa, jag har blivit jätte förskyld och tappat rösten så nu måste jag kurera mig. Kram hej!


Nu är det nära...

Imorgon gäller det :) Så himla skoj det ska bli! Är jätte pirrig i magen nu, som ett barn dagen före julafton. Tjoho!



"Sjung om studentens lyckliga dag"
                                                                    

Tisdag

Ikväll har jag varit på middag med klassen och lärarna. Vi åt på Butler's hörna och det var riktigt gott. Jag åt fläskfilé på planka, mums! Det blev lugnt med drickat dock, känner mig helt slut i kroppen så det blev en cola till maten. Sedan delade Annika och jag på en "Strawberry daquiry", jag var bara tvungen att prova eftersom andra beställde in den och den såg så god ut och det var den också men den smakade lite för mycket sprit för min smak.



Nu är jag hemma igen, jag bestämde mig för att inte gå ut ikväll eftersom jag är så trött på det. Det är inte kul längre, i alla fall inte Otten och det var dit alla skulle. Jag var där igår och lyssnade på "Maskinen". Vi stod längst fram och det var hemskt, man blev helt krossad. Jag hade blåmärken på knäna när jag vaknade i morse eftersom jag hade blivit tryckt mot scenen, men jag antar att det är sånt man får ta.

Till och med lärarna skulle med ut ikväll och de sa typ "kom igen nu Anna, klart att du ska med ut", haha :) Lite torr kankse man kände sig men jag är glad att jag inte föll för grupptrycket man måste ju vila upp sig till på torsdag. Jag ser fram emot det jätte mycket, det ska bli så himla kul att träffa familjen! Nu ska jag se på film. Kram

Södra promenaden - here we come :)

Vi skrev kontrakt igår på lägenheten. Så skönt att ha det gjort. Nu längtar vi tills flytten, eller till den nya lägenheten vore det kanske bättre att skriva, att flytta är ju inte så kul i sig.

Igår var jag först hos Annika och förfesta sedan bar det av nedåt. Det blev Cromwells, hängde med Andreas dit och det var trevligt, inte alls lika mycket folk som på Palace/otten. Jag blir bara irriterad när det är mycket folk och speciellt fulla människor och när man själv är nykter blir det ju extra påtagligt.

Ikväll blir det att grilla hos Sara och lite "Singstar" tror jag minsan också. Jag ska kila ner till affären och köpa kött nu så att jag hinner lägga det i en marinad. Kram


Varför linser när man kan färga ögat?

Idag har jag varit uppe på frisör, vi hade egen-hårvård och jag passade på att färga ögonfransarna och ögonbrynen. Vi råkade färga min ögonvita också...jätte roligt tyckte jag! Det syns bara när man lyfter på det undre ögonlocket så det gör inget men min lärare blev helt fascinerad, hon hade aldrig sett något liknade sa hon. Det läckte säkert in färg när vi färgade mina ögonfransar för det är som en grå tjock rand på ögonvitan..konstigt nog sved det inget. Mycket märkligt...

Sen åkte jag ner till stan och köpte en bh till min studentklänning. Tråkigt, men det var nödvändigt. Hittade en bra på lindex för 170 kr. Det känns som om det finns roligare saker att göra för de pengarna men jag var ju tvungen.

Och så solade jag också... på Sol & Motion, trist att det blev så dåligt väder idag för jag och Annika hade planerat att ligga hemma hos henne och sola. Bara det blir bra väder till min studentdag så är jag nöjd.

Jag har läst ut boken nu också, som jag lånade av Emma (Saknad av Karin Alvtegen). Den var jätte bra...inte lika spännade som den förra men det får ett stort plus för att den slutade lyckligt, för det gjorde inte den förra. Så nu måste jag hitta en ny bok att börja läsa.

Imorgon är det mösspåtagning! Jippi! Vid fem tiden ska vi grilla hemma hos en klasskompis och sen blir det utgång... Hoppas vi har tur med vädret, det kommer ju säkert vara som det har varit idag men vi får hoppas att det inte regnar när vi ska grilla.


RSS 2.0